Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Τρομοκρατία: παιχνίδι για πλουσίους με χολυγουντιανή εκπαίδευση

[smPicture+010.JPG]

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις που λένε και οι απωανατολίτες αδερφοί μας. Αυτή είναι η φωτό από τη γιάφκα των …απόνερων της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, από την οποία προκύπτουν πολλά και ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Αλήθεια, τι σχεση μπορεί να έχουν οι χαβαλέδες με κοινωνικούς – αντικαπιταλιστικούς αγώνες; Τι υπόβαθρο μπορεί να υπάρχει σε αυτά τα πλασμένα από το χόλυγουντ μυαλά; Πριν αναφερθούμε στον χάρτη της Ελληνικής τρομοκρατίας (όπως έχουμε υποσχεθεί) θα κάνουμε μια μίνι ανάλυση στις πρόσφατες συλλήψεις που σκιαγραφούν τον χαρακτήρα των εμπλεκομένων.

Μοδάτα παιδιά: Ντυμένα με Champion μπλούζες και Converse. Πιστοι στα κελεύσματα του καπιταλισμού, με εξωστρέφεια βεβαια, να διαφημίζουμε πολυεθνικές.

Πάθος για τα μονοπώλια: Παντού Heineken μέσα στο σπίτι, αλλά και άφθονη κατανάλωση αυτού του καπιταλιστικού μονοπωλιακού ποτού. Το ίδιο δήλωνε και η ιδιοκτήτρια του απέναντι ψιλικατζίδικου όπου τα παιδιά έκαναν τα ψώνια τους. Ποιός “αντικαπιταλιστής” αγωνιστής θα τολμούσε όχι μόνο να καταναλώνει αυτό το μαζικής παραγωγής και επιβολής ποτό; Πράγματι μονοπώλιο στον τομέα του. Fashion βικτιμισμός.

Καπνοβιομηχανίες – δολοφόνοι αδέρφια μας: Το καμελάκι σύννεφο. Γιατί πάει γάντι με τα προηγούμενα. Χωρίς σχόλια για να μη θίξουμε τους καπνιστές. Που τα σέρτικα του Άρη…

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος: Παρατηρείτε δύο κουτάκια με την ένδειξη “Melios” με ένα μιλιταριστικό σύμβολο πάνω τους. Ξέρετε τι είναι; Το περιβόητο στρατιωτικό λέιζερ με εκπληκτική εμβέλεια (10χλμ) και ελάχιστη απόκλιση (5μ). Αχώριστο εργαλείο του Αμερικανικού στρατού. Θυμάστε τη χρήση αυτών των εργαλείων κατά τα γεγονότα του Δεκέμβρη; Εκεί τα πρωτογνωρίσαμε να τυφλώνουν τους άνδρες των ΜΑΤ κατά την αγωνιστική δράση.

Κάποιοι αγωνιστές που συνελήφθησαν τότε, αφέθησαν ελεύθεροι. Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Τρομοκράτες made in California στην υπηρεσία του 4ου Ράιχ. Θα τα πούμε αναλυτικά σε λίγο.


Ολυμπία

1 σχόλιο:

  1. Tα κουτάκια δεν γράφουν “Melios”, αλλά “Helios”.
    Είναι τα “Green Laser Helios”:
    http://www.ecrater.com/product.php?pid=3406968

    Κι εδώ ένα βιντεάκι για το πως σκάνε μπαλόνια ή ανάβουν σπίρτα, από απόσταση, με το Green Laser:
    http://www.highlasers.com/200mW-green-laser-pointer-Nowt.html

    Φανταστείτε τι προκαλεί στα μάτια των αστυνομικών που το έριχναν τα πλουτοκρατικά καθίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή