Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ο "πατερούλης" Ομπάμα;


Το κανάλι Fox News σε ρεπορτάζ του αναφέρει ότι η διεύθυνση ενός δημόσιου δημοτικού σχολείου στο Burlington του New Jersey έχει κατηγορηθεί από γονείς ότι προσπάθησε να κατευθύνει τους μαθητές ιδεολογικά υπέρ του προέδρου Ομπάμα, όπως δείχνει ένα βίντεο που δείχνει τα μικρά παιδιά να διδάσκονται τραγουδάκια που ξεχειλίζουν από επαίνους για τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Το βίντεο που τραβήχτηκε τον περσινό Ιούνιο, δείχνει περίπου 20 παιδάκια να διδάσκονται τραγούδια που υμνούν τον "Barack Hussein Obama" και τα «μεγάλα επιτεύγματά του», με ρεφραίν το όνομα του προέδρου.

Το ένα τραγούδι μάλιστα, είναι αντιγραφή ενός γνωστού χριστιανικού παιδικού τραγουδιού "Jesus Loves the Little Children," αλλά την θέση του ονόματος του Ιησού έχει πάρει το όνομα του Obama:

"Εκείνος είπε κόκκινα, κίτρινα, μαύρα,ή λευκά (παιδιά) όλα είναι ίσα μπροστά του. Barack Hussein Obama.("He said red, yellow, black or white/ All are equal in his sight. Barack Hussein Obama.")…

Ο προϊστάμενος του σχολείου έστειλε επιστολή προς τους γονείς, στην οποία ισχυρίζεται ότι τα τραγούδια είχαν σχέση με τον μήνα Φεβρουάριο που είναι αφιερωμένος στην Μαύρη Ιστορία.

Αυτό που δεν είπε είναι εάν οι γονείς είχαν ενημερωθεί από πριν για αυτού του είδους τις δραστηριότητες ή αν τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν να μην συμμετέχουν στην συγκεκριμένη - υπέρ Ομπάμα- δραστηριότητα.


Ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων είπε ότι "μούδιασε" όταν είδε το βίντεο.


Τα λόγια δεν ακούγονται καλά στο βίντεο, αλλά είναι τα παρακάτω


Lyrics


Song 1:

Mm, mmm, mm!

Barack Hussein Obama

He said that all must lend a hand

To make this country strong again

Mmm, mmm, mm!

Barack Hussein Obama

He said we must be fair today

Equal work means equal pay

Mmm, mmm, mm!

Barack Hussein Obama

He said that we must take a stand

To make sure everyone gets a chance

Mmm, mmm, mm!

Barack Hussein Obama

He said red, yellow, black or white

All are equal in his sight

Mmm, mmm, mm!

Barack Hussein Obama

Yes!

Mmm, mmm, mm

Barack Hussein Obama


Song 2:

Hello, Mr. President we honor you today!

For all your great accomplishments, we all doth say “hooray!”

Hooray, Mr. President! You’re number one!

The first black American to lead this great nation!

Hooray, Mr. President we honor your great plans

To make this country’s economy number one again!

Hooray Mr. President, we’re really proud of you!

And we stand for all Americans under the great Red, White, and Blue!

So continue —- Mr. President we know you’ll do the trick

So here’s a hearty hip-hooray —-

Hip, hip hooray!

Hip, hip hooray!

Hip, hip hooray!


Δηλαδή:


Τραγούδι 1:

«Mmm, mmm, mm - Barack Obama Hussein - Είπε ότι όλοι πρέπει να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας - Για να γίνει αυτή τη χώρα ισχυρή και πάλι - Mmm, mmm, mm! – Barack Obama Hussein - Είπε ότι θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι σήμερα - Ίση εργασία σημαίνει την ίση αμοιβή - Mmm, mmm, mm! – Barack Obama Hussein - Είπε ότι θα πρέπει να πάρουμε θέση - Για να βεβαιωθούμε ότι ο καθένας έχει μια ευκαιρία - Mmm, mmm, mm! - Barack Obama Hussein - Είπε κόκκινοι, κίτρινοι, μαύροι ή άσπροι - Όλοι είναι ίσοι στα μάτια του - Mmm, mmm, mm! – Barack Obama Hussein - Ναι! - Mmm, mmm, mm - Barack Obama Hussein


Τραγούδι 2:

Γεια σας, κ. Πρόεδρε σας τιμούμε σήμερα! - Για όλες τις μεγάλες επιτυχίες σας, όλοι μαζί λέμε "Ζήτω!" - Ζήτω, κ. Πρόεδρε! Είσαι νούμερο ένα ! – Ο πρώτος μαύρος Αμερικανός που οδηγεί αυτό το μεγάλο έθνος! - Ζήτω, ο κ. Πρόεδρος τιμούμε τα μεγάλα σχέδιά σας - Για να κάνετε την οικονομία της χώρας αυτής πρώτη για μια ακόμη φορά! - Ζήτω κ. Πρόεδρε, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για εσάς! - Και στεκόμαστε για όλους τους Αμερικανούς κάτω από το μεγάλο κόκκινο, λευκό και μπλε! – Συνεχίστε λοιπόν - Κύριε Πρόεδρε ξέρουμε ότι θα κάνετε το κόλπο – Γι αυτό να ένα εγκάρδιο hip-hooray -- Hip, hip hooray! - Hip, hip hooray! - Hip, hip hooray!


Πηγή: Prophecy News Headlines


Δείτε το βίντεο


Σύμφωνα με άρθρο της Σημερινής με αφορμή την εμφάνιση του Ομπάμα μπροστά στους μαθητές σχολείου στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια και την εκφώνηση της ομιλίας του ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής απ’ τους ρεπουμπλικανικούς και ευρύτερα συντηρητικούς κύκλους, που τον κατηγόρησαν ότι επιχειρεί ούτε λίγο ούτε πολύ να πολιτικοποιήσει τους μαθητές προς όφελός του, ακόμη και να τους εμφυσήσει τις... σοσιαλιστικές του πεποιθήσεις.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων της Φλόριντα, Τζιμ Γκριρ, είχε δηλώσει «σοκαρισμένος» από το γεγονός ότι τα χρήματα των φορολογουμένων χρησιμοποιούνται για να διαδίδεται η «σοσιαλιστική ιδεολογία» του Ομπάμα.

Ωστόσο, αφότου μίλησε τελικά ο Ομπάμα, είπε πως ήταν «καλή ομιλία», αφού έγιναν αλλαγές στο κείμενό της.


http://redskywarning.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου