Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κραδαίνοντας μαχαίρια Πακιστανός πρώην μαθητής μπήκε σε «πολυπολιτισμικό» σχολείο μιλώντας για το Ισλάμ και απειλώντας να σκοτώσει τις μαθήτριες

Δρέσδη: Σε κατάσταση αμόκ, o 18χρονος Ουσμάν Χ., οπλισμένος με δύο μαχαίρια κουζίνας και μια σιδερένια ράβδο, μπήκε χθες μέσα στο κτίριο του ‘διαπολιτισμικού σχολείου’ στην οδόLeubnitzer. Σύμφωνα με την αστυνομία: «Άρχισε να μιλάει για τιςισλαμιστικές ιδέες μπροστά στους μαθητές μιας τάξης και κυκλοφορούσε με τα όπλα».

Ο Πακιστανικής καταγωγής πρώην μαθητής είχε μπει στο σχολείο(φώτο) επανειλημμένα πριν από ημέρες και είχε απειλήσει τις μαθήτριες και τον διευθυντή. Πάντως έφυγε και κρύφτηκε πριν έρθουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, ο δράστης χθες απείλησε να σκοτώσει τις πρώην συμμαθήτριές του. Αλλά αυτή τη φορά η αστυνομία συνέλαβε τον Πακιστανό στην Pirnaischen Straße.

«Ο δικαστής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα σοβαρής επίθεσης και απειλητικής συμπεριφοράς», είπε ο Ανώτερος Εισαγγελέας Lorenz Haase στην BILD. «Ο άνθρωπος είναι τώρα υπό κράτηση στο ποινικό ινστιτούτο του Hammerweg».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου