Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Νέα σφαγή στο Ιράκ

ImageΤο κρίσιμο πρόβλημα έλλειψης ασφάλειας που απειλεί να διαλύσει το Ιράκ επιτείνεται καθημερινά κι ενώ έχει ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων. Εξι άτομα σκοτώθηκαν σήμερα στο Ιράκ μεταξύ των οποίων και δύο ιρακινοί αστυνομικοί, ενώ περισσότερα από 13 τραυματίστηκαν σοβαρά, από εκρήξεις βομβών και πυρά αγνώστων, ανακοινώθηκε από αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας.

Στο κέντρο της πόλης Μπακούμπα 60 χιλιόμετρα από την ιρακινή πρωτεύουσα, κατά την έκρηξη παγιδευμένου οχήματος τραυματίστηκαν 13 άτομα, εκ των οποίων πέντε αστυνομικοί.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο κέντρο της Μπακούμπα όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Από βόμβα που εξερράγη στην πόλη Ραντουανίγια σκοτώθηκε ένας αστυνομικός ενώ αργότερα σήμερα στην πόλη Κιρκούκ έχασε τη ζωή του ένα μέλος των δυνάμεων ασφαλείας από πυρά αγνώστων ενώ στην συνοικία Σαντρ Σίτι στη Βαγδάτη έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών εξεγερμένων και αστυνομικών δυνάμεων.

Τέλος, δύο πολίτες και ένας αστυνομικός σκοτώθηκαν στο βόρειοανατολικό τμήμα της Βαγδάτης από έκρηξη παγιδευμένου οχήματος κοντά σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=13877&Itemid=137

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου