Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Οι μύχιοι, διαχρονικοί πόθοι των λευκών νομάδων δεν αλλάζουν…

Σταθερή αξία το Γερμανικό κεφάλαιο.
Άξιος εκφραστής των “Τούρκων της Ευρώπης” Γερμανογενών που παρά τα φυλετικά τους συμπλέγματα και τα wannabe άρειοι, δεν ξεχνούν τις καταβολές τους.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις λοιπόν στη γελοιογραφία της Frankfurter Allgemeine Zeitung με την παρελθοντική πραγματικότητα που τόσο τους λείπει.

Η ημισέληνος πάνω στο Ναό των Γηγενών. Στο ναό της Παλλάδας, Παρθένου μα Αειφόρου Μητέρας, υπέρτατη προσφορά των Γηγενών.

Αυτό βλέπετε αρρωσταίνει τα συμπλεγματικά μυαλά τους με τις ονειρώξεις τους περί “Ινδοευρωπαϊκής Φυλής” που έκανε τον Ελληνικό πολιτισμό (όπου βέβαια οι Άρειοι ήταν …Γερμανοί!).

Αλάριχος λοιπόν, Ιερά συμμαχία, Νεότουρκοι, Κεμάλ, Ναζί, Siemens – Hoechtief – MAN – Daimler – ThyssenKrupp και σήμερα το περιβόητο Γερμανικό fund σε αγαστή συνέχεια και συνέπεια.

Ο Χίτλερ πέθανε, η Όπελ ζει και βασιλεύει. Όπως πάντα με τη βοήθεια των ντόπιων Γερμανοτσολιάδων – δοσίλογων πολιτικών, επιχειρηματιών, παρακράτους. Όλοι χρηματοδοτούμενοι από αυτό το Κεφάλαιο. Όλοι δέσμιοι στις μίζες της Γερμανικής επικυριαρχίας, των μαιτρ των Γενοκτονιών, αυτών που ονειρεύονται ακρωτηριασμό της Μακεδονίας, νεοοθωμανισμούς και τα συναφή.

Όλοι όμως πλέον ταυτοποιημένοι. Ένας προς έναν. Εταιρείες, offshore, μαύροι λογαριασμοί, προώθηση της Τουρκικής πολιτικής υπό διάφορα πρίσματα.

Ξεπουλημένα ανδρείκελα που θυσίασαν ένα Έθνος για φραγκοδίφραγκα. Δεν θα πούμε για την “Θεία” τιμωρία που γνωρίζουν όσοι συναναστρέφονται τον σύγχρονο πανίσχυρο “επιχειρηματία”.

Θα πούμε για την πεθερά του φυγόδικου που κυκλοφορεί με Mercedes Και διακινεί τα λεφτά με τις σακούλες για να μη γίνουν αντιληπτά ενώ η βιλάρα τους έχει πραγματικά πυρηνικά καταφύγια.

Θα πούμε για τον βαλιτσοφόρο με την “φιλότουρκη” γυναίκα του (ω τι συμπτώσεις) που απολαμβάνει τις διακοπές του με το πανάκριβο “Φερέτι” περασμένο σε ΛΤΔ.

Θα πούμε για το μαύρο χρήμα σε “νομικές υπηρεσίες” και τους δρόμους του.

Όλα θα τα πούμε και πολύ σύντομα. Να είστε σίγουροι όμως ότι σαν τα ποντίκια, νιώθουν το μέγεθος της οργής που έρχεται και αυτό τους οδηγεί σε απανωτά λάθη ιδιαίτερα τις ημέρες που διανύουμε. Δεν ξέρουν από που να κρυφτούν, δε μπορούν να καταλάβουν πως είναι δυνατό να υπάρχουν άνθρωποι που τους πολεμούν χωρίς κανένα “ορατό” συμφέρον.

Δείτε επίσης: Νεοναζιστικές οργανώσεις στρατολογούν ανεξέλεγκτα με την ανοχή (;) του Ελληνικού κράτους!

Ο διαχρονικός έρωτας ΠΑΣΟΚ – παρακράτους (τι δουλειά έχουν οι αντεξουσιαστές στην εξουσία);

Χίτλερ: Έχουμε λάθος θρησκεία. Ο Ισλαμισμός μας πάει περισσότερο!

ΔΝΤ. Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, με εκπληκτικές ομοιότητες.

http://olympia.gr/2010/04/29/οι-μύχιοι-διαχρονικοί-πόθοι-των-λευκώ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου