Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Προσπαθούν να “φυγαδεύσουν” τον Παπακωνσταντίνου για να (τον) γλιτώσουν! Το ίδιο, άθλιο ΠΑΣΟΚ!

Που λες, τέτοια κέρδη ούτε στον ύπνο μου δάσκαλε!

Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα. Οι μηχανισμοί προπαγάνδας και προβοκάτσιας της “Νέας Διακυβέρνησης” στο έπακρο. Αφού πλέον ακόμα και οι δημοσκοπήσεις είναι αδύνατον να φέρουν τα “επιθυμητά”, το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” ετοιμάζεται να “θυσιάσει” τον Παπακωνσταντίνου με σκοπό να φορτώσει πάνω του όλες τις ευθύνες για τους λάθος χειρισμούς μα ιδιαίτερα να αποποιηθεί των ευθυνών του για τοσκάνδαλο της Goldman Sachs.Επειδή όμως το ΠΑΣΟΚ σε αυτά έχει πράγματι εντρυφήσει, καλλιεργούν κλίμα ώστε ο Παπακωνσταντίνου να φύγει “βελούδινα” από εξωθεσμικές πιέσεις.

Τι έκαναν τα επικοινωνιακά τζιμάνια; Μέχρι και το θρήσκευμα του “διέρρευσαν” ότι δηλαδή είναι δήθεν προτεστάντης, μήπως και τσιμπήσουν τίποτα ταλιμπάν και του αρχίσουν “αήθεις και ρατσιστικές” επιθέσεις. Βέβαια αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αφού ο κύριος Παπακωνσταντίνου και σατανιστής να ήταν δεν θα απασχολούσε κανέναν, αφού έχει επισύρει τέτοιο μίσος για τις προκλητικές πράξεις του. Ενδεικτικός ο μονόλογος στελέχους γνωστής εταιρείας “δημοσκοπήσεων” (όχι του “γιγαντάκια”) που είπε τα εξής αμίμητα για την δημοτικότητα του Παπακωνσταντίνου: “Αυτά που ζητούν, μόνο ο Χριστός μπορεί να τα κάνει. Πως να τον εμφανίσω δημοφιλή, όταν 7 στις 10 κλήσεις, με το που ακούν το όνομα του αρχίζουν τα …Γαλλικά!”

Θυμάστε πως μέχρι πρόσφατα είχαν το θράσος να τον εμφανίζουν ως δημοφιλή, βέβαια σιγά – σιγά έπεφτε σε θέσεις. Τώρα, πάει και αυτό.

Ο ίδιος βέβαια άλλο που δεν θέλει αφού έφερε σε πέρας το έργο του και μάλιστα είναι δύσκολο να κρύψει την ευτυχία του. Οι εκφράσεις του δε όλον αυτόν τον καιρό έχουν μία συνισταμένη:

Είναι οι εκφράσεις ανθρώπου που έχει κερδίσει το Λόττο και περνάει την τελευταία του μέρα στη δουλειά!

Για τέτοια εσωτερική ασυγκράτητη ευτυχία μιλάμε. Όχι όμως κύριε Παπακωνσταντίνου. Δεν θα φύγετε.

http://olympia.gr/2010/04/25/προσπαθούν-να-φυγαδεύσουν-τον-παπακω/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου