Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Βαθιά επηρεασμένοι από την “Αντεθνικοσοσιαλιστική” αρθρογραφία του Zougla.gr οι “Εθνικοσοσιαλιστές τρομοκράτες!”

http://www.radiogreece.gr/greeceradio/images/stories/thu-vu-falakros-praktwr-epicheirhsis-ghs-madiam.jpgΑναρωτηθήκαμε στο προηγούμενο μας άρθρο, Γιατί μία “Εθνικοσοσιαλιστική” τρομοκρατική οργάνωση έστειλε προκήρυξη στην “Αντιεθνικοσοσιαλιστική” Zougla.gr;

Φαίνεται ότι το ερώτημα έχει μία απάντηση σύμφωνα με την έρευνα μας. Οι τρομεροί και μοβόροι αυτοί Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες, έχουν επηρεαστεί ανεπανόρθωτα από την Αντεθνικοσοσιαλιστική Αρθρογραφία του Zougla.gr

Αυτή η οργή τους μάλλον, τους έκανε να στείλουν εκεί την προκήρυξη σαν απάντηση στα δύο ιστορικά Αντεθνικοσοσιαλιστικά Άρθρα του αρθρογράφου της “Ζούγκλας” κύριου Στέλιου Μπαμιατζή. Φαίνεται μάλιστα ότι διάβασαν τόσες φορές τα δύο ιστορικά πλέον άρθρα το κυρίου Στέλιου Μπαμιατζή, που (υποσυνείδητα μάλλον) υιοθέτησαν ένα χαρακτηριστικό σημείο από το στυλ γραφής του. Χωλαίνουν βέβαια σε θέματα ορθογραφίας, αφού ως γνωστόν οι Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες έχουν μαλώσει με το Word αφού τους θυμίζει την ήττα του άξονα στο World War II.

Για αυτούς που δε γνωρίζουν, ο κύριος Στέλιος Μπαμιατζής, ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε και την Φρικτή δράση ενός Εθνικοσοσιαλιστή μέσα σε Τρόλεϊ. Αφού βεβαίως είχε αποκαλύψει και τις υπόγειες σχέσεις μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και Εθνικοσοσιαλιστικών, Νεοναζιστικών, Ακρορατσιστικών, Μεσοφασιστικών, Μεταναστευτοφαγικών οργανώσεων. Δείτε λοιπόν, πως οι Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες επηρεάζονται από τον δημοσιογράφο και ανασύρουν έναν τύπο τονισμού ο οποίος έχει καταργηθεί εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, με την καθιέρωση του Μονοτονικού:

Γράφουν οι βρωμεροί Εθν. Τρομ. στην προκύρηξη τους:

Ανασύροντας λοιπόν κάτι που έχει καταργηθεί εδώ και 30 χρόνια. Δείτε τώρα την αρθρογραφία του κυρίου Μπαμιατζή που φαίνεται ότι ερέθισε τα αρρωστημένα μυαλά των Εθν Τρομ. Πρώτα το επικό άρθρο για τη Νέα Δημοκρατία και τις ανίερες σχέσεις της:

Και στο δεύτερο Αντεθνικοσοσιαλιστικό άρθρο της Ζούγκλας, πάλι από τον κύριο Μπαμιατζή, όπου αποκαλύπτεται η δράση ενός Εθνικοσοσιαλιστή (πιθανότατα τρομοκράτη) μέσα σε Τρόλεϊ της γραμμής:

Πιθανότατα αυτός ο φρικτός Εθνικοσοσιαλιστής του Τρόλεϊ, να σχετίζεται με τους τρομοκράτες, αφού όπως γράφει στο συγκλονιστικό του άρθρο ο κύριος Στέλιος Μπαμιατζής, “είχε φανερό πρόβλημα με τους ξένους αφού δεν έβρισκε θέση σε Τρόλεϊ για να κάτσει”. Μπορεί λοιπόν αυτός να είναι ένας λόγος για την βομβιστική ενέργεια.

Στο τέλος του άρθρου όμως, ο κύριος Μπαμιατζής μας μεταφέρει ευθέως ότι ο Εθνικοσοσιαλιστής του Τρόλεϊ φεύγοντας ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ. Άλλο ένα σημάδι που μπορεί να βοηθήσει τις αρχές.

Περιττεύει δε να πούμε ότι ο αρθρογράφος έχει επηρεαστεί και ιδεολογικά από την Αντεθνικοσοσιαλιστική αρθρογραφία του κυρίου Μπαμιατζή στη Zougla, που κάνει απίστευτα ιδεολογικά ατοπήματα. Μιλάει για ¨σύνθεση”! Ποιός, ο εκφραστής μίας ιδεολογίας της ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ, μιλάει για Σύνθεση!!! Οι εχθροί της οποιασδήποτε επιμειξίας μιλούν στην πρώτη παράγραφο της προκήρυξης για ιδεολογική επιμειξία!!

Ε, τι να αναλύσουμε παρακάτω για το “έλληνες” με μικρό “ε” αντί για κεφαλαίο ή την τελευταία ατάκα παρμένη από γνωστό Αντεθνικοσοσιαλιστικό σύνθημα.

Όπως και να ‘χει, η αντιτρομοκρατική μπορεί να πάρει δύο πολύτιμα στοιχεία από αυτή την προκήρυξη: Ότι οι Εθνικοσοσιαλιστές Τρομοκράτες διαβάζουν μανιωδώς Στέλιο Μπαμιατζή και ενδέχεται να κινούνται με Τρόλεϊ.

http://olympia.gr/2010/03/31/βαθιά-επηρεασμένοι-από-την-αντεθνικο/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου