Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Και το κουΐζ της ημέρας. Κύριε Χρυσοχοΐδη, αγαπητή Ελευθεροτυπία…

…και λοιποί ινστρούχτορες, μήπως γνωρίζετε τι απεικονίζει αυτή η εικόνα; Κύριε Χρυσοχοΐδη σε εσάς βασικά απευθυνόμαστε, γιατί εσείς είστε ο Υπουργός που προστατεύει τους πολίτες. Τους προστατεύει από τις πράξεις βίας (άσχετα εάν έχουμε γίνει Καμπούλ) αλλά κυρίως οφείλει να τους προστατεύσει από τις προβοκάτσιες, απο την καλλιέργεια ρατσιστικού μίσους και από όλα τα καθάρματα που επιβουλεύονται τις ζωές και την ελευθερία των πολιτών αυτού του ΡΗΜΑΔΟΚΡΑΤΟΥΣ.

Εμείς δεν ξέρουμε από τέτοια πράγματα. Παλμογράφους, Ακουστικούς Φασματογράφους και άλλα τινά. Μάλλον μυστικές υπηρεσίες θυμίζουν αυτοί οι όροι και μόνο σε ταινίες τις βλέπουμε.

Είναι όμως τόσο αρμονικές αυτές οι γραμμές. Θυμίζουν Τσαϊκόφσκι ηχογραφημένο σε στούντιο. Μα τόσο αρμονικές. Στουντιακό επίτευγμα, ούτε καν Live. Για ενημερωθείτε κύριε Χρυσοχοΐδη και ενημερώστε και εμάς. Γιατί κάποιοι φαίνεται ότι όντως θέλουν να γίνει η Αθήνα Καμπούλ, η Ελλάδα πεδίο μάχης και οι μετανάστες να γίνουν Contras ενάντια σε όποια λαϊκή αντίσταση. Όπως ο κύριος Τριανταφυλόπουλος στην πρωϊνή κατάπτυστη εκπομπή του στον Αντένα radio και στο δημοσίευμα του εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=118778&cid=4

Αναφέρεται μάλιστα χαρακτηριστικά σε “στελέχη της ΕΛΑΣ”. Ποιά στελέχη της ΕΛΑΣ μιλούν με τον κύριο Τριανταφυλόπουλο και του δίνουν τόσες πληροφορίες ώστε να κάνει εκπομπή – καρμπόν με την προκύρηξη τρομοκρατικών οργανώσεων που βγαίνουν μετά από ώρες; Πως είναι τόσο θρασύς να αναφέρεται και στο περιβόητο φιάσκο με το “Κοράνι”;

Κύριε Χρυσοχοΐδη, η σιωπή σας και η ανοχή σας αρχίζει και γίνεται πραγματικά επικίνδυνη. Δε μιλάμε για τους μεροκαματιάρηδες που σφάζονται στα μαγαζιά τους, τους οικογενειάρχες που σφάζονται στα σπίτια τους ή τους μετανάστες που κομματιάζονται από βόμβες και δουλέμπορους.

Μιλάμε για κάτι μεγαλύτερο και πολύ πιο καταστροφικό. Μόνο εσείς δεν το βλέπετε;

Διαβάστε επίσης: Μαϊμού τα περιβόητα βίντεο με τα ΟΥΚ. Ποιοί καλλιεργούν για άλλη μια φορά το ρατσιστικό μίσος;

Το βίντεο της παρέλασης των ΟΥΚ με τα ρατσιστικά σύνθήματα, η βόμβα που έρχεται και μία παλαιότερη ιστορία.

http://olympia.gr/2010/03/29/και-το-κουΐζ-της-ημέρας-κύριε-χρυσοχοΐ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου