Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Το λίκνο του ανθρωπισμού σύρεται στον μεσαίωνα του καπιταλισμού

Ο καπιταλισμός βασίζεται στην εθνοκάθαρση. Το είδαμε στη Βοσνία, στο Κοσσυφοπέδιο, το βλέπουμε και στην Ελλάδα. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και μία είδηση – έκπληξη.

(γράφαμε στις 24/5) Έμποροι, εκμεταλλευτές και δολοφόνοι ανηλίκων, ναρκωτικών, ενηλίκων, αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος (όπως το μαύρο χρήμα της Εργένεκον), μεσάζοντες δανείων έχουν μεγαλύτερη ισχύ και προβολή από οποιονδήποτε αρθρώνει λόγο ηθικής και φιλανθρωπίας. Ηθική και φιλανθρωπία δεν πληρώνουν βλέπετε πολιτικούς και εφημερίδες, σε αντίθεση με τις λοιπές δραστηριότητες. Απολαύστε τους:

Οποιοσδήποτε πολίτης με στοιχειώδη νοημοσύνη θα νόμιζε πως ο δημόσιος βίος διακατέχεται από σύνδρομο σχιζοφρένειας έπειτα από τις τελευταίες δημόσιες προσεγγίσεις του θέματος με το “Κοράνι“. Μέγα λάθος. Σχιζοφρενής είναι όποιος πιστεύει πως υπάρχει η οποιαδήποτε αξία ανώτερη του χρηματικού κέρδους. Τις τελευταίες δεκαετίες κριτήριο επιτυχίας ήταν ο πλουτισμός ανεξαρτήτως μέσου. Ο Κύριος Χριστοφοράκος πχ, ήταν τοτέμ για κάθε Κωστόπουλο, Λαλιώτη, Ντόρα, κανάλι, “αγωνιστή” που όλοι έτρεχαν να του κάνουν τεμενάδες ως οσφυοκάμπτες στον πανίσχυρο Σουλτάνο. Δανεικά τα ονόματα, διακριτοί όμως οι ρόλοι. Η οργανωμένη δολοφονία ενός ανήλικου παιδιού το Δεκέμβρη έγινε αφορμή να θησαυρίσουν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ντόπιοι μεσάζοντες. Όπως και τώρα, η διατήρηση του φυλετικού και θρησκευτικού μίσους είναι μια κερδοφόρος διαδικασία από τον “κοινωνικό αγωνιστή” – πρεζέμπορο εως το ΔΝΤ. Το ανησυχητικό είναι πως η οπερέτα στήνεται τελείως άκομψα θυμίζοντας τις τελευταίες ημέρες πριν από την είσοδο του Μουσολίνι στη Ρώμη. Δεν κρατιώνται καν τα προσχήματα.

Καταλήγουμε λοιπόν, σε μια χώρα που έχυσε ποταμούς αίματος για να μπορεί να προστατεύει τα παιδιά της από την κακοποίηση και το θάνατο, να καταστεί τις γυναίκες ισότιμες, να δομήσει ένα σύστημα δικαιοσύνης όπου όλοι θα είναι ίσοι και δεν θα εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ορέξεις του Πασά, Συλλήβδην επίσημη πολιτεία, θεσμοί και κάθε φορέας δημόσιου λόγου να υπερασπίζεται τη φασιστική εκτέλεση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από πάνω προς τα κάτω:

Η επίσημη κυβέρνηση (ΝΔ τότε) μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε: Η κυβέρνηση καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε μορφή προσβολής της θρησκευτικής ελευθερίας και «κυρίως την προσβολή ιερών κειμένων και συμβόλων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα κάθε θρησκευτικής πίστης».

«Κάθε ενέργεια που στρέφεται εναντίον των θρησκευτικών ελευθεριών συναντά άλλωστε την απόλυτη αποδοκιμασία της ελληνικής κοινωνίας που παραδοσιακά δέχεται φιλόξενα στους κόλπους της ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκείας με δεδομένο ότι σέβονται τους νόμους της Πολιτείας»

Κύριε Αντώναρε, πρωτίστως η πολιτεία θα έπρεπε να σέβεται τους νόμους της. Η ΕΛΑΣ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει το συμβάν. Φαίνεται όμως ότι εσείς σέβεστε περισσότερο τα έμμισθα παπαγαλάκια της ατιμίας από τις επίσημες αρχές. Είστε κωμικός. Εδώ και η ίδια η εφημερίδα ανακάλεσε (αυτό δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσουν τις νόμιμες συνέπειες).

Το ΠΑΣΟΚ κέντησε ως συνήθως: φαινόμενα ευτελισμού και μη σεβασμού θρησκευτικών δικαιωμάτων και προσβολή συμβόλων οποιασδήποτε θρησκείας», τα οποία δεν μπορεί να είναι ανεκτά για οποιονδήποτε πολίτη, Έλληνα ή μετανάστη. Ζητά μάλιστα άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών για το γεγονός που πυροδότησε την εκρηκτική κατάσταση στην Αθήνα και διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.

Το ΠΑΣΟΚ δεν παριστάνει το Νέρωνα. Ωφελείται άμεσα από τη συγκάλυψη των σκανδάλων Siemens και MAN πίσω από το ισλαμικό προπέτασμα καπνού.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ περιττεύει να ασχοληθούμε αφού η δικαιοσύνη κοιμάται. Ας δικαιολογήσει πρώτα τις διαφημιστικές του δαπάνες, τα περιουσιακά στοιχεία των στελεχών του και τη δράση του στους δημόσιους οργανισμούς από όπου αντλεί και το κύριο μέρος των ψήφων. Πως μπορείς να υποστηρίζεις ισλαμοφασίστες και έπειτα να μιλάς για την Κωνσταντίνα Κούνεβα ρε βιτριόλι;

ο ΛΑΟΣ διά στόματος Καρατζαφέρη δήλωσε: Σεβόμαστε την θρησκεία τους, σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμά τους, να καταλάβουν όμως ότι ήρθαν απρόσκλητοι σε μια χριστιανική χώρα.

Δηλαδή ποιά ήθη και έθιμα σέβεσαι κύριε πρόεδρε; Την θρησκευτικά θεσμοθετημένη κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση των γυναικών; Τα βιτριόλια; Τους λιθοβολισμούς; Τους ομαδικούς βιασμούς ανηλίκων αγοριών; Τις ιερές γενοκτονίες μειονοτήτων; Την περιτομή και κλειτοριδεκτομή; Ποιά έθιμα ακριβώς;

Τις διεθνείς σκοπιμότητες για τη δημιουργία αναταραχής τις είδαμε. Τώρα θα δούμε τις συνέργειες του μικρού φασίστα (ίδια πάστα όμως με τους μεγάλους).

Ο Σύρος λοιπόν σύμφωνα με την κατάθεση των εμπλεκόμενων αστυνομικών “συνόδευε” δύο ιερόδουλες. Έρχεται στο μυαλό μας ένας άλλος Σύρος, ένας αδίστακτος βασανιστής, βιαστής και προαγωγός ανηλίκων που δρούσε στην ίδια περιοχή. Διαβάστε εδώ την περίπτωση για να δείτε πως ένα συνοθύλευμα δικηγόρων και άλλων λειτουργών άφησε ελεύθερο ένα κτήνος που είχε συλληφθεί πάλι επ’ αυτοφόρω. Πάλι με την επίκληση ρατσισμού των δυνάμεων καταστολής όπως άλλωστε και ο περιβόητος Αλβανός γυναικολόγος της περιοχής που βίαζε και υποχρέωνε ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι από την Αλβανία να πηγαίνει με 30 – 40 πελάτες την ημέρα χωρίς προφυλάξεις. Ένα βλαστάρι συλλέκτης αφροδίσιων και ψυχολογικών νοσημάτων, αγορασμένο από την οικογένεια της και πουλημένο σαν ένα κομμάτι κρέας. Φτηνό κρέας όπως αυτό των παράνομων εργατών, τα βαποράκια, τους άθλιους μιας πόλης που είναι και τα πρώτα θύματα εκμετάλλευσης των ντόπιων επιτήδειων. Ένα κράτος που συνηγορεί στις άθλιες αιτιάσεις των ανθρώπων που θησαυρίζουν από το μαύρο χρήμα και έχουν δημιουργήσει γραμμές άμυνας με γελοίες μαζικές ψυχώσεις: Προστάτες των μεταναστών (αλήθεια, που ήσασταν στα ολυμπιακά έργα των αφεντικών σας), των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (τα πορνεία και τα ανήλικα εξαρτημένα παιδιά είναι μπροστά στα μάτια σας). Ένστολοι που γνωρίζουν αλλά φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους για να μη βρουν “το μπελά τους”, ΚΥΠατζήδες που δίνουν εντολές απελευθέρωσης για ποινικούς, ασφαλίτες που δίνουν τα στοιχεία τίμιων αστυνομικών που τολμούν να είναι μάρτυρες κατηγορίας σε παρόμοιες υποθέσεις στους παρακρατικούς εκτελεστές.

Περιττεύει να μπούμε στην ουσία του ζητήματος για το ισλάμ και τα ανθρώπινα δικαιώματα αφού κανείς δεν τα πιστεύει. Αναμένουμε να δούμε τις αποκαλύψεις για την Εργένεκον και τα πρώτα ονόματα. Εδώ θα τα πούμε με κάθε λεπτομέρεια, γιατί πραγματικά μας αρέσει να ευημερούμε μαζί με μια κοινωνία δικαίου. Όχι να το βουλώνουμε βολεμένοι με ένα ξεροκόμματο και τα παιδιά μας να χορεύουν τσιφτετέλι στην αυλή του Σουλτάνου. Αυτό που καταχτήθηκε με αίμα αγωνιστών εμείς δεν θα το πουλήσουμε για μερικά ήρεμα χρόνια δυσκοιλιότητας και χοληστερίνης. Κώλοι άλλωστε πάντα θα υπάρχουν. Σήμερα οι “αντιρατσιστές”, χθες οι κοτζαμπάσηδες και οι δεσποτάδες, σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω. Οι πολλοί του σιωπηλού ποιμνίου θα κάνουν όμως και πάλι τη διαφορά.

Γιατί και η παρούσα κυβέρνηση φαίνεται να ξεπερνά την προηγούμενη στην πολιτική εθνοκάθαρσης που ακολουθεί:

Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;

Ο Πρωθυπουργός της χώρας και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην υπηρεσία των υποκινητών ρατσιστικού και θρησκευτικού μίσους. Αυτή τη φορά υπερβήκατε τα εσκαμμένα επιλέγοντας ως “μάρτυρα” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνάει και αυτή του περιβόητου Κορανίου όπου δημοσιογράφοι με προπαγάνδα ενάντια ακόμα και στην κοινή λογική υπέθαλψαν φυλετικό και θρησκευτικό διχασμό στην Ελληνική κοινωνία μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών. Παραμένουν δε – ακόμα – ατιμώρητοι.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση της υποτιθέμενης δολοφονίας Πακιστανού (που ως συνήθως έγινε Αφγανός*) στο ΑΤ Νικαίας από βασανιστήρια αστυνομικών. Ενός παιδεραστή, ενός βιαστή ανηλίκου μετανάστη (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που παραθέτουμε) που συνελήφθει επ’ αυτοφόρω και ξυλοκοπήθηκε από συγγενή του άτυχου παιδιού και πέθανε μετά από 14 ημέρες μετά την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών και οινοπνεύματος. Αυτά τεκμηριώθηκαν από τις τοξικολογικές εξετάσεις και την ιατροδικαστική έρευνα.

Και όμως, ο πρωθυπουργός – πολέμιος της “Ανομίας” και της “Ατιμωρησίας”, παραβιάζοντας όλους τους νόμους και τα συντεταγμένα όργανα δήλωσε: «Ο κ.Παπανδρέου αναφέρθηκε και στο περιστατικό θανάτου Πακιστανού μετανάστη, ο οποίος σύμφωνα με ομοεθνείς του είχε βασανιστεί από αστυνομικούς. Έκανε λόγο για απαξίωση της ανθρωπιάς, «με φαινόμενα όπως τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός Πακιστανού μετανάστη από την αστυνομία», έγραψε η «Ελευθεροτυπία». Πρωθυπουργός – ιατροδικαστής – τοξικολογικό εργαστήριο – δικαστής, με μια κουκούλα θα κάνει και τον δήμιο.

Ο υπουργός ΠΡΟ ΠΟ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε στην κάμερα του BBC ότι «η αστυνομία έχει χάσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», και είπε ότι θα βάλει τέλος στις «βιαιοπραγίες αστυνομικών κατά πολιτών», ενώ δήλωσε «ότι έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό του 25χρονου Πακιστανού Μοχάμετ Καμράν Ατίφ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 9 Οκτωβρίου, ύστερα από τον άγριο βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας». «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την οποιαδήποτε αστυνομική βία» συμπλήρωσε.

«Μένει να δούμε αν οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη», σχολίασε ο (ανυπόμονος) δημοσιογράφος του BBC, Μάλκομ Μπράμπαντ. Είπαμε, 65 δις θα δανειστούμε, το BBC είναι πρώτο στη δημιουργία χαοτικού κλίματος για να ανέβουν τα επιτόκια δανεισμού.

Οι δημοσιογράφοι έστησαν πρώτοι τον χορό, χύνοντας το δηλητήριο του ρατσιστικού μίσους. Θα μεταδώσουμε την είδηση από το ίδιο μέσο, για να μη θεωρηθεί ότι κάνουμε συρραφή. Δείτε πως η Ζούγκλα του κυρίου Μάκη Τριανταφυλόπουλου υποδαυλίζει το μίσος με δημοσιογραφικά τσιτάτα τύπου “όπως καταγγέλεται”, “σύμφωνα με καταγγελίες” κλπ.

zougla prin

Αυτά βεβαίως πριν από οποιαδήποτε επίσημη έρευνα, μοναδική πηγή “οι καταγγελίες”. Ποιόν; θα δούμε σε λίγο. Κοιτάξτε τώρα το άρθρο από το ίδιο ακριβώς μέσο, μετά τα επίσημα πορίσματα:

zougla meta

Ο άτυχος βασανισμένος που “δεν αναγνωρίστηκε από το θύμα” και πέθανε από βασανισμούς των αστυνομικών έγινε βιαστής ανήλικων μεταναστών (όπως πολλοί από αυτούς που θέλουν τους μετανάστες σε παραπήγματα και εφετεία, φτηνό κρέας χωρίς tracking δηλαδή) που πέθανε από συναφή γούστα. Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στο προκείμενο: Είτε λένε ψέμματα οι ιατροδικαστές, οι τελέσαντες την τοξικολογική έρευνα, οι αστυνομικοί (τι λες τώρα) και οι δημοσιογράφοι,

Ή λένε ψέμματα “αυτοί που κατήγγειλαν”, οι “σύμφωνα με καταγγελίες”. Μα ποιοί διάολο είναι επιτέλους “αυτοί που κατήγγειλαν”; Διαβάστε πως το φυλετικό μίσος μπαίνει στο κοινοβούλιο. Διαβάστε σε ποιών το έλεος είναι τα άτυχα παιδιά αυτής της χώρας (μετανάστες και μη):

Σχετική ερώτηση κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

ΕΡΩΤΗΣΗ

19-10-09

Προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

ΘΕΜΑ: Το νέο δόγμα «δημοκρατία και πυγμή» εγκαινιάζεται με το θάνατο του μετανάστη Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ

Τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι πακιστανών εργατών στη Νίκαια. Ο Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ ξυλοκοπήθηκε και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας ως ύποπτος για ξυλοδαρμό ανηλίκου. Εκεί συνεχίστηκε ο άγριος ξυλοδαρμός του και όταν ο μηνυτής του δεν τον αναγνώρισε αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα ο αδελφός του υπό πίεση αναγκάστηκε να υπογράψει βεβαίωση ότι παρέλαβε τον αδελφό του σωματικά ακέραιο και χωρίς μώλωπες. Στις 9 Οκτώβρη ο Μοχάμεντ Κομράν αβοήθητος και στερημένος νοσοκομειακής φροντίδας υπέκυψε.

Ακολούθησαν οι …Οικολόγοι Πράσινοι, και δείτε ποιοί άλλοι, πάλι από τη Ζούγκλα:

zougla kataggeliesΠαρατηρήστε τώρα το εξής: Τα άρθρα που βασίζονται στις “μαρτυρίες” και στα “όπως καταγγέλεται” είναι ανυπόγραφα, ενώ το άρθρο που παραθέτει τα αποτελέσματα, είναι ενυπόγραφο. Προσέξτε και τις ημερομηνίες.

Τα ίδια ακριβώς θα παρατηρήσετε και σε άλλα μέσα, με την ίδια χρονολογική σειρά. Όταν είναι να υποδαυλίσουμε το μίσος, έχουμε ανώνυμες καταγγελίες, ανώνυμα άρθρα και βουλευτικές ασυλίες. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του Κορανίου, έχουμε το παράδοξο, το “θύμα” να αλλάζει ηλικίες και υπηκοότητες σαν τα πουκάμισα. Ο 27χρονος Πακιστανός, γίνεται 23 Αφγανός* κλπ κλπ.

Κανένα τετράποδο κτήνος (που θα έλεγε και ο Καστοριάδης) δεν βρήκε μία κουβέντα να πει για το πραγματικό θύμα της υπόθεσης. Τον άτυχο ανήλικο μετανάστη και τον εφιάλτη που ζούσε όταν ο κάθε πρεζόμαγκας μουτζαχεντίν “εργάτης” έβγαζε τα γούστα του πάνω στο κορμί και στην ψυχή του.

Κανένας ελεεινός “ευαίσθητος” δεν λέει κουβέντα για το εμπόριο σάρκας των ανήλικων μεταναστών των γκέτο, της Πάτρας, του Εφετείου, αντίθετα οι νταβατζήδες ανάγονται σε προστάτες.

Οι γελοίοι συνδικαλίσταροι της αστυνομίας που ανακουφίζονται με την κατάργηση της σκοπιάς, δε λένε κουβέντα για την κατασυκοφάντηση των συναδέλφων τους. Τον διασυρμό τους. Την αναγωγή τους σε “βασανιστές” ενώ αντίθετα έσωσαν ένα παιδί από ένα μαρτύριο.

Και τέλος, ένας Αρλεκίνος πρωθυπουργός, ένας κλόουν υπουργός, να ευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει μάλλον ότι σ’ αυτά τα χώματα έχει χυθεί τόσο αίμα για να μη μπορεί ο κάθε μουλάς να ασελγεί πάνω στο παιδί σου. Ξυπνήστε πολιτικά καρκινώματα! Γιατί λέτε ότι οι μετανάστες προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρουν τα παιδάκια τους στην Ελλάδα; Μήπως οι λόγοι δεν είναι μόνο οικονομικοί; Εσείς με ποιό δικαίωμα προσπαθείτε να κάνετε την Ελλάδα Πακιστάν;

Και τέλος, η επώνυμη καταγγελία – κόλαφος από τον Σπύρο Χατζάρα που εάν ισχύει πρέπει να κάνετε χαρακίρι.

Μήπως θέλετε να μας πείτε κάτι για αυτή την “Πακιστανική κοινότητα”; Είναι αληθινή η καταγγελία; Φιμώθηκε ανήλικος – θύμα βιασμού και η οικογένεια του για “πολιτικούς λόγους”; Είναι η ίδια κοινότητα με τον ίδιο πρόεδρο και τις δηλώσεις του για τα γεγονότα του Κορανίου;

Πόσο τελικά αξίζει μια εθνοκάθαρση;

*Οι Πακιστανοί παραβατικοί που ξαφνικά μεταμορφώνονται σε Αφγανούς και Ιρακινούς με αλλαγμένες ηλικίες, δεν είναι τίποτε άλλο από ποινικούς που επανέρχονται στη χώρα με πλαστά έγγραφα από Αφγανιστάν και Ιράκ. Χώρες που θεωρούνται εμπόλεμες, άρα δε μπορούν να απελαθούν. Γι’ αυτό και οι “μάρτυρες” μπερδεύονται αφού καταθέτουν γνωρίζοντας την πραγματική καταγωγή και ηλικία των εμπλεκομέων οι οποίοι στο μεσοδιάστημα έχουν αλλάξει χαρτιά.

Έκπληξη! Η “Νέα Διακυβέρνηση”, ετοιμάζεται να μαζέψει με νόμο τα κυνηγετικά όπλα, με το πρόσχημα ότι θα δίνονται πίσω την εποχή του κυνηγιού που όλως τυχαίως… μειώνεται δραστικά. Καλωσήλθατε στη νέα φεουδαρχία!

ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου