Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Καιρός για Αλήθεια στην δεκαετία του Τίποτα…

Γράφει ο Ιεροφάντης

Έτος 2009 , λίγες ημέρες πριν την έλευση του 2010 . Η πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας ουσιαστικά τελείωσε και δεν άφησε κυριολεκτικά τιποτα πίσω της . Ας κοιτάξουμε και ας σκεφτούμε τι μας άφησε η δεκαετία αυτή..

1) Πολιτισμικά ; Τίποτα.

2) Πνευματικά ; Πτώση και απόλυτο Τίποτα.

3) Οικονομικά ; Πτώση και απόλυτο Τίποτα

4) Ανθρωπιστικά ; Πτώση και απόλυτο Τίποτα

5) Κοινωνικά ; Πτώση και Απόλυτο Τίποτα

6) Αθλητικά ; Πτώση και απόλυτο Τίποτα

7) Εθνικά ; Απόλυτη Πτώση και ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Ζήσαμε την δεκαετία του Τίποτα και του απόλυτου κενού. Μια νέα δεκαετία του τίποτα έρχεται και κανένας δεν φαίνεται να προσδοκά η να αναμένει τίποτα . Μόνο περί καταστροφής του κόσμου (sic) το έτος 2012 η για έλευση εξωγήινων γίνεται λόγος. Δηλαδή… πάλι τίποτα. Όλοι περιμένουν κάποιον Σωτήρα η προσπαθούν να σώσουν ότι ήδη έχει χαθεί …Ας μιλήσουμε όμως για την ουσία του πράγματος ωμά και με ειλικρίνεια .

Ζούμε σε μια χώρα που χρωστάει πολλά τρισεκατομμύρια ευρώ , που το πραγματικό νούμερο του χρέους δεν τολμάνε να μας το πούνε οι κυβερνώντες μας για να μην γίνει….σάλος !!! Ένα χρέος τόσο υπέρογκο, που η ελευθερία του ατόμου η του κοινωνικού και Εθνικού ιστού μοιάζει με φαρσοκωμωδία . Το άξιον παρατηρήσεως είναι πως ουδείς έχει καταλάβει πως δεν έχουμε τίποτα δικό μας , πως όλα ανήκουν σε ξένους δανειστές και ξένους επιχειρηματίες η σε ξένα κράτη και ξένα συμφέροντα. Ουδείς έχει κατανοήσει το βάθος της υποταγής και της σκλαβιάς μας και πολλοί ακόμα και τώρα μιλάνε για…. Ελευθερία ! Γελοιότητες άνευ αντικρίσματος και ρεαλισμού. Εάν θέλεις να είσαι ελεύθερος πρέπει να μην φοβάσαι τον Θάνατο και να έχεις αξιοπρέπεια … Η Ελλάδα του 2009 δεν έχει τίποτα από αυτά.
Ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας κάνει ότι θέλει και λέει οτι θέλει διχως φραγμούς, όρια και κανόνες. Μια χώρα που δεν διδάσκει απολύτως τίποτα στα παιδιά της , μια χώρα παραδομένη στην άγνοια, την βλακεία και την μετριότητα. Λες και το καλό και το άριστο δεν πρέπει να υπάρχει…. Λες και καποιος αποφάσισε πως η παιδεία και ο πολιτισμός ειναι βάρβαρα έθιμα και πως μονο το χρήμα και η εφήμερη ζωούλα των καταναλωτικών αγαθών εχει κάποια αξία… Σε μια κοινωνια που πεινάει και ονειρεύεται αμάξια, σπίτια και που σκέπτεται τηλεοπτικά…

Ζούμε σε μια χώρα όπου όλοι υποκρίνονται . Από τους ανώτατους ταγούς ενός αποτυχημένου πολιτεύματος έως τον τελευταίο πολίτη στα σύνορα. Υποκρίνονται πως υπάρχει Ελλάδα, πως την προασπίζονται, πως θα πέθαιναν για αυτήν η πως υπάρχει μέλλον και ελπίδα…Ζούμε στην χώρα της ελπίδας , της ξεφτίλας και της ντροπής .

Σε μια χώρα που κανένας τομέας της δεν λειτουργεί ορθά … Μια χώρα που πλέον αφού κατανόησε πως οι κάτοικοι της είναι άχρηστοι και ανίκανοι προς κάθε τι καλό και σωστό , Ελληνοποιεί αλλοδαπούς και τους προσφέρει όσα δεν έχει προσφέρει ποτέ στους προηγούμενους Είναι πραγματικά να τρελαίνεσαι με τις παροχές του κράτους προς τους Μετανάστες… Που ναι είναι άνθρωποι και δικαιούνται βοήθειας και μιας καλής ζωής όπως όλοι μας άλλωστε, αλλά σε ένα κράτος που δεν μεριμνά για τα παιδιά του δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοιες προκλητικές “τακτικές” .

Σε μια χώρα που σου ζητάει να την υπηρετήσεις ως φαντάρος για να καθαρίσεις τα στρατόπεδα της και να κόβεις τις πατάτες της ενώ δεν σου παρέχει και πάλι απολύτως τίποτα Ούτε καν το δικαίωμα του να γνωρίσεις το να πολεμάς ουσιαστικά είτε στην καθημερινότητα σου, είτε ως οπλίτης , παρα μόνο να σε ταπεινώνει και να σε εξευτελίζει με κάθε τρόπο. Σε μια χώρα που εμπαίζει την νοημοσύνη σου κάθε ώρα και κάθε λεπτό .

Σε μια χώρα με ανθρώπους αγροίκους κατά πλειοψηφία, που σκέφτονται ΜΟΝΟ την τσέπη τους και το πως θα εκμεταλλευτούν και θα κοροϊδέψουν τον συνάνθρωπο τους. Δίχως ίχνος ανθρωπιάς , νοημοσύνης και τσίπας. Ανθρώπους γεμάτους κόμπλεξ και αρρωστημένα απωθημένα.

Είναι γενικά τέλος εποχής και αναμένω το μεγάλο Μπαμ! Ποτέ στο παρελθόν τέτοιες εποχές σήψης δεν τελείωσαν με θετικές συνέπειες … Ίσα ίσα τελείωσαν με τεράστιες καταστροφές και απεριόριστο πόνο…

Αυτό περιμένω και μόνο αυτό… Προσωπικά δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση και η λύση του να φύγω από την χώρα δεν μου αρμόζει προσωπικά και δεν θα την ακολουθήσω . Θα προσπαθήσω και θα επιβιώσω ειτε νόμιμα ειτε “παράνομα” εως ότου υπάρξει η πρώτη αχτίδα φωτός στον ορίζοντα….

Όλα άρχισαν από την στιγμή που το “Λειτούργημα” (πολιτικού, στρατιωτικού, Εκπαιδευτικού, Αστυνομικού, Γιατρού κ.ο.κ) κατάντησε “Επάγγελμα” και από τότε που ο Σεβασμός χάθηκε προς κάθε κατεύθυνση . Διότι κοινωνία δίχως ιδεώδη , σεβασμό και πίστη είναι κοινωνία καταδικασμένη σε όλεθρο και πόνο . Αυτή ειναι και η αιτία που μας καταληστεύσανε , μας βιάζουνε , μας χειραγωγούν και μας λεηλατούνε με τρόπο πραγματικά ξεδιάντροπο που σε άλλες εποχές η κρεμάλα θα ήτανε η μόνη αληθινή τιμωρία.

Οπότε μοναδική Λύση είναι..

Η λύτρωση που θα μας φέρει η καταστροφή και η μοναδική ευκαιρία ύστερα για αναγέννηση… Εκτός κι αν αποτύχουμε ΚΑΙ σε αυτό και εξαφανιστούμε …

Μετά τιμής
Ν.Κ

ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου