Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικες μπάλες με τον Μάο Τσετούνγκ και τραβεστί στον Λευκό Οίκο!

http://redskywarning.blogspot.com/

Θέμα συζήτησης έχει γίνει ο περίεργος στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, καθώς ανάμεσα στα στολίδια που κρέμονται υπάρχει μία χριστουγεννιάτικη μπάλα όπου είναι αποτυπωμένο το πρόσωπο του Κινέζου κομμουνιστή ηγέτη, Μάο Τσε Τουνγκ, γεγονός που έχει δημιουργήσει προβληματισμό σε αρκετούς χριστιανούς στις ΗΠΑ.


Η ιστοσελίδα BigGovernment.com δημοσίευσε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τα περίεργα στολίδια που βρίσκονται στο δέντρο που βρίσκεται στο λεγόμενο «Μπλε Δωμάτιο» του Λευκού Οίκου. Φωτογραφίες δείχνουν ένα στολίδι με τον Μάο Τσε Τουνγκ, ενώ άλλες δείχνουν στολίδια με φωτογραφίες της τραβεστί (‘drag queen’) Hedda Lettuce, και μία με το Όρος Rushmore (το γνωστό όρος όπου είναι σκαλισμένα τα κεφάλια 4 προέδρων των ΗΠΑ) με το κεφάλι του Προέδρου Obama να έχει προστεθεί σε αυτό.



«Έχω μείνει έκπληκτος και νιώθω βαθύτατα απογοητευμένος από την είδηση για το στολίδι με την εικόνα του Μάο Τσε Τουνγκ, να κρέμεται στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Patrick J. Mahoney του «Συνασπισμού Χριστιανικής Άμυνας» (Christian Defense Coalition), που βρίσκεται στην Washington, DC.


"Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς για ποιο λόγο, αυτές τις ιερές ημέρες, διάλεξε ο Πρόεδρος Ομπάμα να παρουσιάσει ένα στολίδι με την μορφή ενός ανθρώπου ο οποίος κακοποίησε και δολοφόνησε το λαό του και η ‘κληρονομιά’ του, εξακολουθεί να πλανάται πάνω από την Κίνα και τον κόσμο».


Ο Mahoney χαρακτήρισε το στολίδι ένα "καθαρό χαστούκι για τους Χριστιανούς που τιμούν τον Χριστό."


«Το μήνυμα του Χριστού εκείνο το πρωί των Χριστουγέννων ήταν ειρήνη στη γη και ευδοκία για τους ανθρώπους» σημείωσε. «Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος καταπατά αυτό το ένδοξο μήνυμα, με την εικόνα ενός δικτάτορα, ο οποίος έφερε μόνο την τυραννία και την καταπίεση σε εκατομμύρια ανθρώπους".


Ο Mahoney λέει ότι επικοινώνησε με τον Λευκό Οίκο, αλλά του είπαν ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αν το στολίδι ήταν ακόμα πάνω στο δέντρο ή αν είχε αφαιρεθεί.


Η Brandi Swindell (φωτο) από την οργάνωση «Generation Life» ενώθηκε με τον Mahoney στην διαμαρτυρία του για το στολίδι του Μάο.


«Πήγα στην Κίνα πέρυσι να μιλήσω εναντίον των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις βάρος του κινεζικού λαού που ξεκίνησε υπό το καθεστώς του Μάο Τσε Τουνγκ," είπε η Swindell. "Ο Πρόεδρος Μάο ήταν υπεύθυνος για το θάνατο των 50.000.000 συμπατριωτών του κατά την διάρκεια μίας από τις πιο άγριες κυβερνήσεις που κατέγραψε η ιστορία. Η πολιτική και ο τρόπος δικακυβέρνησης που έθεσε σε εφαρμογή εξακολουθούν να συντρίβουν, να ποδοπατούν και να τρομοκρατούν τον υπέροχο λαό της Κίνας."


Φωτογραφίες από τις διακοσμήσεις κυκλοφόρησαν μετά τους ισχυρισμούς ότι ο Λευκός Οίκος απέστειλε επιστολή προς τους καλλιτέχνες με την οποία τους καλούσε να μην στείλουν διακοσμήσεις με θρησκευτικά θέματα και ότι τα χριστουγεννιάτικα δένδρα θα πρέπει να ονομάζονται "Holiday trees" (Γιορταστικά δέντρα).


Σύμφωνα με την FactCheck.org, οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. Ο Semonti Stephens, αναπληρωτής γραμματέας Τύπου του Ομπάμα, είπε στην FactCheck ότι "το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ονομάζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο". Ο Stephens, επίσης, αρνήθηκε τα περί επιστολής που απαγορεύει στολίδια με θρησκευτικά θέματα.


Αυτή την χρονιά, τα 27 χριστουγεννιάτικα δέντρα του Λευκού Οίκου διακοσμήθηκαν με εκατοντάδες στολίδια που ξεμείνανε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Τα στολίδια αυτά απεστάλησαν σε 60 διαφορετικά γκρουπ σε διάφορα μέρη της χώρας για να τα διακοσμήσουν, αποτυπώνοντας κάποιο τοπικό ορόσημο, όπως εξήγησε στη συνέχεια, η Μισέλ Ομπάμα.


Πηγή: The Christian Post


Η Μισέλ Ομπάμα μιλάει για τον στολισμό του δέντρου στο βίντεο του The White House Blog




Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ζεύγους Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου