Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

«Πώς να μην υπερασπίζεσαι τον αθεϊσμό» (video)

Το παρακάτω βίντεο στο YouTube έχει τον τίτλο ‘How Not to Defend Atheism’ και έχει κάνει κυριολεκτικά πάταγο. (Πρωτοεμφανίστηκε τον Απρίλιο, νομίζω «κατέβηκε» ή το «κατέβασαν» και το ξανανεβάσανε). Δείχνει ένα ξυπόλητο ξανθό τύπο, που προφανώς πριν έκανε τζόκιν, στο Πανεπιστήμιο του Berkeley της Καλιφόρνιας, να παθαίνει αμόκ βλέποντας έναν μάλλον cool τύπο με καπέλο, που κρατάει ακίνητος και αμίλητος μια πινακίδα που λέει για τον Θεό και απευθύνεται σε άθεους. Ο ξυπόλυτος που δηλώνει άθεος προβαίνει σε βρισιές, χειρονομίες και άγριο ​​παραλήρημα κατά του Θεού, του χριστιανισμού και των χριστιανών για τους οποίους ζητάει την άμεση φυλάκισή τους!

«Θα ήμουνα πολύ καλύτερα αν άνθρωποι σαν να εσένα έμπαιναν στη φυλακή για τα εγκλήματα του ρατσισμού, του αντισημιτισμού, του μισογυνισμού και της ομοφοβίας όλοι εσείς που μας ενοχλείτε με τον Θεό είστε ψεύτες εγκληματίες πολέμου και τσαρλατάνοι. Αθεϊσμός για πάντα», κραυγάζει ο άθεος, που στην συνέχεια αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος και Εβραίος.

Το παραλήρημα δεν έχει τέλος για τον ταλαίπωρο ξυπόλητο που ισχυρίζεται ότι ο Χριστιανισμός ήταν πίσω από το Ολοκαύτωμα. «Ο Χίτλερ ήταν χριστιανός ... σκότωσε τους Εβραίους, επειδή του το είπε ο ανύπαρκτος Θεός του», είπε.
Οι Χριστιανοί επίσης, κατά τον ξυπόλητο άθεο, εφηύραν το εμπόριο σκλάβων. Κάποια στιγμή λέει και ότι «ο μόνος λόγος που σας επιτρέπουν [τους Χριστιανούς] να ζείτε είναι επειδή δεν πέφτουμε στο επίπεδό σας."

Κάποιοι με τις φωνές και τις χειρονομίες μαζεύονται, καταλαβαίνουν ότι βρίσκεται σε παράκρουση και προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Κάποιος μάλιστα, του προτείνει να τον… αγκαλιάσει, αλλά εκείνος αρνείται γιατί είναι «πάρα πολύ ιδρωμένος».
Αστυνομικίνες του Berkeley (ναι έχει αστυνομικούς το Πανεπιστήμιο) φτάνουν λίγα λεπτά αργότερα και κάνουν κάποιες συστάσεις στον άθεο (να χαμηλώσει τη φωνή του γιατί κάποιοι μπορεί να διαβάζουν), εκείνος δείχνει απτόητος και κατηγορεί μάλιστα την αστυνομία για παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων του..

«Έχω κουραστεί να είμαι ανεκτικός  με τους χριστιανούς», φωνάζει. "Θα πρέπει να κάνουμε κάτι για τους χριστιανούς εδώ, δεν αισθάνομαι άνετα. Αυτή είναι μια ζώνη ελεύθερου λόγου, και ασκώ το δικαίωμά μου στην ελευθερία του λόγου, λέγοντάς τους την αλήθεια σχετικά με τον Χριστιανισμό και κάθε οργανωμένη θρησκεία. "
«Ο Χριστιανισμός είναι αυτός που έχει κάνει όλα τα κακά σε αυτή τη χώρα, σε κάθε πολιτικό δικαίωμα που έχει αρνηθεί σε μειονότητες», συνέχισε.

Στο τέλος αποχωρεί ουρλιάζοντας, ενώ κάποιοι γελάνε: «Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα». "Θυμηθείτε ότι η Δημοκρατία της Βαϊμάρης ήταν ένας gay παράδεισος και κοιτάξτε τι ήρθε μετά από αυτό ... ο Χίτλερ. "

Δείτε το:


 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

http://redskywarning.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου