Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Oργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης δικαστών και αστυνομικών

Η οργάνωση «Ανυπότακτες Επιθυμίες», ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου – βόμβα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Μια βόμβα ισοπεδώνει μια πολυκατοικία στη Λάρισα στην οποία μένει, εκτός από 50 ανυποψίαστους πολίτες, και μια εισαγγελέας. Εντολή για την αποστολή της βόμβας φέρεται να έδωσε ο φυλακισμένος βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.

Πριν μερικές εβδομάδες δέχθηκε επιστολή βόμβα και πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής, Δ. Χωριανόπουλος.

Πράγματι επικρατεί «εκρηκτικό» κλίμα στο χώρο της δικαιοσύνης και της δίωξης του εγκλήματος, του κοινού ποινικού δικαίου και της τρομοκρατίας.

Όμως, μήπως τρομοκρατία δεν είναι και τα δύο. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης δικαστών και αστυνομικών προκειμένου να «αφήσουν ήσυχους» εγκληματίες, είτε αυτοί είναι τρομοκράτες με πατέντα είτε δολοφόνοι.

Ωστόσο, από τον Βλαστό και την παρέα του δε θα περιμέναμε κάτι καλύτερο. Συνηθισμένοι στα εγκλήματα κάθε είδους.

Γι’ αυτές τις… Ανυπότακτες Επιθυμίες τι να πούμε. Στέλνουν βόμβες που θα μπορούσαν να τραυματίσουν αθώους πολίτες και το βαφτίζουν επαναστατική πράξη στο όνομα του Κώστα Σακκά που έκανε απεργία πείνας. Ο Σακκάς, πέρα από τα δικονομικά λάθη που έγιναν και που οδήγησαν στην αποφυλάκισή του, αφού δεν πρόλαβε να δικαστεί, μην ξεχνάμε ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Μια αποθήκη με όπλα και πυρομαχικά, όχι βεγγαλικά για το Πάσχα, είχε στη διάθεσή του αυτός και η παρέα των «Πυρήνων της Φωτιάς». Δεν είναι κάποιος κατατρεγμένος, θύμα του συστήματος που πρέπει όλοι να στηρίξουν. Κι όμως, οι «επιθυμίες» που δεν υποτάσσονται ποτέ, έστειλαν τη βομβίτσα τους θέλοντας να τρομοκρατήσουν τη δικαιοσύνη και την αστυνομία. Για να αφήσουν την εγχώρια τρομοκρατία ασύδοτη να κάνει ότι θέλει. Να βάζει βόμβες, να πυροβολεί, να συγκρούεται με τους «μπάτσους».  Ποια διαφορά έχουν άραγε με τον Βλαστό; Ή με τον Αλβανό Μάριον Κόλα;  Κι αυτός τράπεζες λήστευε. Αλλά μήπως σε πρόσφατο άρθρο στο indymedia δεν εξέφραζαν την «ευγνωμοσύνη» τους στον Κόλα και την παρέα του γιατί σκοτώνουν μπάτσους και ξεφτιλίζουν το σύστημα;

Να θυμίσουμε τι έγραφε πρόσφατα ο γνωστός «Τοξοβόλος» του Συντάγματος, ο «επαναστάτης» Γιάννης Μιχαηλίδης; «Εδώ και μέρες διεξάγεται άγριο κυνήγι των παράνομων δραπετών των Τρικάλων. Των ανθρώπων που τόλμησαν να ξεφτιλίσουν τα μέτρα ασφαλείας των φυλακών, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μας χάρισαν τα πιο αληθινά χαμόγελα με τη μαχητικότητα και το σθένος που υπερασπίζονται την ελευθερία τους», σημείωσε ο «Τοξοβόλος» δηλώνοντας «σύντροφος» με τον Κόλα και τους Αλβανούς δολοφόνους.

Γι’ αυτό, λοιπόν, λέμε ότι οι «Ανυπότακτες Επιθυμίες» θα μπορούσαν να λέγονται και «υποταγμένοι δολοφόνοι». Διαφορετικοί προσανατολισμοί οι τρομοκράτες με τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου αλλά με ίδιο αποτέλεσμα. Νεκρούς στο πέρασμά τους.

http://www.antinews.gr/2013/07/22/222618/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου