Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Συμμορία Πακιστανών διέλυσε 42 μετασχηματιστές της ΔΕΗ!




Γερά στο  «κυνήγι» του χαλκού είχε μπει  μια συμμορία Πακιστανών μεταναστών  που εξαρθρώθηκε στην Τρίπολη με τη σύλληψη δυο μελών της. Από την αρχή του έτους είχαν καταστρέψει 42 (!) μετασχηματιστές στην ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας ζημιά ύψους 250.000 ευρώ στο δίκτυο της Δ.Ε.Η.!

Οι έρευνες  για τον εντοπισμό των υπόλοιπων  μελών της σπείρας βρίσκονται  σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί  της Ασφαλείας αγνοούν τον αριθμό τους. Ωστόσο, ελπίζουν ότι θα τους αποκαλύψουν έναν προς ένα οι δυο Πακιστανοί ηλικίας 20 και 30 χρόνων που συνελήφθησαν την Κυριακή μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο είχαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ως τώρα, έχουν διαλευκανθεί 39 κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής μετασχηματιστών, τον χαλκό των οποίων πούλησαν σε διάφορα χυτήρια τα οποία προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί. Σε βάρος των συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, αλλά και των άγνωστων συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=238040

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου