Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Οι φωστήρες των ΜΜ”Ε” αναρωτιόνται “Γιατί οι ξένοι να κουρέψουν το Ελληνικό χρέος”. Είναι το δολάριο βρε κουτά!


“Μα γιατί να μας κουρέψουν το χρέος; Τι θα κερδίσουν”; Αναρωτιόνται από το πρωί οι τρομεροί αναλυτές των ΜΜ”Ε” αναμεταδίδοντας την φήμη για επερχόμενο κούρεμα που συζητείται πλέον σοβαρά στην Τρόικα.
Είναι οι ίδιοι σοβαρότατοι αναλυτές που υμνούσαν το μνημόνιο και τον μεγάλο στοχαστή. Οι ίδιοι που άκουγαν οργασμικά τον Προβόπουλο να λέει κάθε χρόνο ότι “του χρόνου θα έχουμε ανάκαμψη”. Οι ίδιοι που δεν αναρωτήθηκαν “γιατί διαλύσαμε εμείς τα ασφαλιστικά μας ταμεία την ίδια στιγμή που πληρώναμε τα Vulture Funds”.
Αφού επιμένουν να μην καταλαβαίνουν, θα τους το ξαναπούμε: Είναι το δολάριο βρε κουτά!
Μπορεί οι Γερμανοί να νομίζουν ότι κρατούν το πολιτικό σύστημα με τις λίστες Χριστοφοράκου, εάν όμως άλλους τόσους κρατά και η CIA (Wikileaks: Gay Ελληνες πολιτικοι & ναρκομανεις γονοι, σε Αρχεια της CIA!). Εάν λοιπόν ο θείος Σαμ βάλει επιτακτικά το θέμα στο τραπεζι μέσω του ΔΝΤ, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό ισοδυναμεί με κούρεμα 100%.
“Ας τους δώσουμε λοιπόν 50% τώρα για να γλιτώσουμε τα χειρότερα”. Αυτό είναι το σκεπτικό.
Για όσους αναρωτιόνται επίσης “γιατί να το κάνουν αυτό οι Αμερικανοί , ας αναρωτηθούν πρώτα εάν έχουν δει πουθενά πετρέλαιο να τιμολογείται σε Ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε εδώ: Το σενάριο του Δολαρίου για την Ελλάδα, πανικοβάλλει την ΕΕ. Αυτή είναι η αιτία της “διαρροής” για το κούρεμα 50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου