Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πότε θα βάλουν μυαλό να μην προκαλούν την οργή του κόσμου;

Πότε θα βάλουν μυαλό να μην προκαλούν την οργή του κόσμου;

Όλες τις προηγούμενες ημέρες έγινε ο μεγάλος χαμός στις εφορίες και στις τράπεζες για τα τέλη κυκλοφορίας. Κάτι η αναβλητικότητα των Ελλήνων, κάτι το μπάχαλο γενικότερα του συστήματος, προκάλεσαν ατέλειωτες ουρές και ταλαιπωρία. Τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει διήμερη παράταση για τα τέλη που δίνουν οι τράπεζες αλλά και να επιτρέψει να γίνουν συγκεκριμένες συναλλαγές στις εφορίες που είχε ανακοινωθεί ότι θα έμεναν κλειστές στις 2 και 3 Ιανουαρίου λόγω αναβάθμισης του TAXIS.

Πήγαν λοιπόν σήμερα χιλιάδες πολίτες να πάρουν πινακίδες ή να διεκπεραιώσουν κάποιες δουλειές που είχαν και βρήκαν «πεσμένο» το TAXIS το οποίο φυσικά δεν έδινε και τα τέλη αν κάποιος δεν τα είχε τυπώσει.

Τελικά το μπάχαλο εξομαλύνθηκε το μεσημέρι με τον γενικό γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη να δηλώνει: «Κάναμε τις αναβαθμίσεις που χρειάστηκαν για τον νέο κώδικα φορολογικών διαδικασιών και ανοίξαμε πριν από λίγο ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες».

Ο ίδιος τι πρωί απολογούμενος για το χάος, είπε ότι είχε προγραμματιστεί η αναβάθμιση του TAXIS. Μα πόσο δύσκολο ήταν να μεταθέσουν την αναβάθμιση για την επόμενη εβδομάδα αφού έδωσαν παράταση ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος; Φαίνεται ότι ήταν πολύ δύσκολο για το τεχνοκρατικό μυαλό του κυρίου Γενικού.

Όποιος, όμως, έβλεπε και σήμερα το χάος σε εφορίες και τράπεζες και το TAXIS να μη λειτουργεί, σίγουρα δεν θα αισθανόταν υπερήφανος για τη σύγχρονη Ελλάδα. Και σίγουρα θα έβριζε την κυβέρνηση, διότι ο κόσμος που ταλαιπωρείται δεν ξέρει κανέναν Θεοχάρη, τον Σαμαρά ξέρει.

Να δούμε πότε θα βάλουν μυαλό να μην προκαλούν την οργή του κόσμου.

http://www.antinews.gr/2014/01/02/240745/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου