Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! Ύμνοι του απερχόμενου δημάρχου υπέρ του απατεώνα, εμπλεκόμενου με τρομοκρατία Σόρος!

ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ”!

Ο άνθρωπος που θησαύρισε από την Ελληνική τραγωδία, επανέρχεται “για να βοηθήσει”!

Την ίδια στιγμή που η Αμερική διεξάγει έρευνα για οργάνωση που ίδρυσε ο Σόρος και φέρεται να χρηματοδοτείτο από χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!

Κρύβει το γεγονός ότι ο Σόρος είναι καταδικασμένος απατεώνας από Ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Όπου μπαίνει το μαύρο χρήμα του Σόρος, ακολουθούν ποτάμια αίματος.

Να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη για να ελέγξει την προέλευση κάθε Ευρώ που βάζει στην Ελλάδα ο εγκληματίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η HUMAN RIGHTS WATCH του Σόρος, χρηματοδοτείται από Καταριανό χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Καταδικασμένος απατεώνας ο Σόρος για “εσωτερική πληροφόρηση”. Κύριε Παπανδρέου;

Οι εμετικές δηλώσεις του Μπουτάρη για τον απατεώνα:

Mε αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Αλληλεγγύης, «Solidarity Now», του Τζορτζ Σόρος στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έκανε δηλώσεις, απαντώντας και στους επικριτές του για την συνεργασία του με τον Ουγγροαμερικανό επενδυτή.

“Επειδή έχω προσωπική αντίληψη για το ίδρυμα και την έδρα που έχει κάνει στα Σκόπια και την έχω προ πολλών ετών. Ο Σόρος δεν πήρε θέση ποτέ υπέρ των Σκοπίων ή υπέρ της Ελλάδας”, τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος συνέχισε τονίζοντας επίσης πως: “Ξέρω η πολιτική τοποθέτηση δεν εκφράζεται υπέρ του ενός ή υπέρ του άλλου. Την έχει για τον εαυτό του. Οι δράσεις που κάνει ο Σόρος καθαρά βοηθούν τις κοινωνίες να αναλάβουν μέρος της ευθύνης τους. Αυτό ξέρω εγώ κι επειδή τυγχάνει να ξέρω προσωπικά τον ίδιο τον Σόρος, μπορώ να σας διαβεβαιώσω προσωπικά εγώ για αυτό”.

Τί είναι το Solidarity Now

Το Solidarity Now είναι ένα δίκτυο ανθρώπων και οργανώσεων που συνεργάζονται για να βοηθήσουν όσους πλήττονται περισσότερο από την κρίση στην Ελλάδα.

Το Κέντρο Αλληλεγγύης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα και με το όραμα του Solidarity Now, στοχεύει στην υποστήριξη τοπικών οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και υφισταμένων πρωτοβουλιών και είναι ανοιχτό σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Σκοπός του είναι να λειτουργεί ως κόμβος για τη φιλοξενία δραστηριοτήτων τοπικών ΜΚΟ και να παρέχει υπηρεσίες, όπως ιατρική βοήθεια και νομική υποστήριξη. Το Κέντρο Αλληλεγγύης του Solidarity Now στη Θεσσαλονίκης φιλοξενεί ήδη δύο πολύ γνωστές ΜΚΟ: την ΑΡΣΙΣ και την PRAKSIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου