Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Αναγνώρισαν τον δράστη διπλής ληστείας ηλικιωμένων. Πρόκειται για 31χρονο Αλβανό...




Ένα μήνα μετά την εισβολή με την απειλή μαχαιριού και περιστρόφου σε δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας στην πόλη των Ιωαννίνων και τις ληστείες σε βάρος τριών ηλικιωμένων γυναικών, ένας από τους δράστες ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται  για έναν 31χρονο Αλβανό που είχε αναρριχηθεί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου κατοικεί μια 90χρονη γυναίκα μαζί με την επίσης ηλικιωμένη οικιακή βοηθό της στις 22 Νοεμβρίου, είχε παραβιάσει την μπαλκονόπορτα και είχε ανοίξει την πόρτα στους δύο συνεργούς του.

Οι τρεις τους έδεσαν τα θύματα και άρπαξαν μετρητά ύψους 5.000 ευρώ και χρυσές λίρες. Μάλιστα, οι δυο άτυχες γυναίκες καθώς είχαν ξαναζήσει ανάλογες στιγμές το Νοέμβριο του 2011!

Στη συνέχεια, οι κακοποιοί άφησαν δεμένες τις δυο γριούλες  και διέρρηξαν άλλο ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο, όπου κατοικεί μόνη μία 89χρονη γυναίκα. Την ακινητοποίησαν και αυτήν χωρίς να προβάλλει αντίσταση, την έδεσαν και έφυγαν με όλα τα υπάρχοντά της.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δυο δραστών αλλά και την εξιχνίαση τυχόν άλλων ληστειών που έχουν διαπράξει.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=245807

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου