Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ο Τζ. Κέρι νέος υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ


Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα ανακοινώσει σήμερα τον διορισμό του γερουσιαστή Τζον Κέρι στη θέση του υπουργού Εξωτερικών, στην οποία πρόκειται να διαδεχθεί την Χίλαρι Κλίντον, δήλωσαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης.
Η επίσημη ανακοίνωση του διορισμού αυτού αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας, διευκρίνισε ένας από τους αξιωματούχους, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Η απόφαση αυτή του Ομπάμα αναμενόταν μετά την ανακοίνωση της πρεσβευτού των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Σούζαν Ράις την περασμένη εβδομάδα ότι αποσύρει το όνομά της από εκείνα που εξετάζονταν για την θέση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Ο Κέρι, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, ήταν υποψήφιος για την προεδρία των Δημοκρατικών στις εκλογές του 2004.

1 σχόλιο:

  1. Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Του έχουν γυρίσει τα μάτια, σαν υπνωτισμένος είναι. Αυτός δεν είναι που ανήκει στην ίδια οργάνωση με τον Μπούς τον νεότερο, την "κρανίο και όστα". Τέτοιοι άνθρωποι είναι ικανή για όλα, ακόμα και για παγκόσμιο πόλεμο. Δεν έχουν ίχνος ψυχής, είναι σαν ανθρωποειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή