Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ,Η "ΝΕΑ" ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ

Διανύουμε τις πρώτες 100 ημέρες της νέας "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ήδη τα πρώτα μέτρα που λαμβάνει δυστυχώς μας έρχονται κατ ευθείαν στο κούτελο και δεν μας αφήνουν περιθώρια για σοσιαλιστικούς οραματισμούς άλλων δεκαετιών.
Ακόμα ηχεί στα αυτιά του Έλληνα ψηφοφόρου η φωνή του σημερινού πρωθυπουργού ο οποίος λίγο πριν τις εκλογές δήλωνε με βεβαιότητα ότι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ".Μετά απο μια πενταετία άθλιας διακυβέρνησης της χώρας απο ανίκανους και πεινασμένους για εξουσία και χρήμα ,αυτά τα λόγια έδωσαν μια σταγόνα ελπίδας στο μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας.Δεν πέρασαν παρά λίγα εικοσιτετράωρα απο την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και το όνειρο άρχισε να γκριζάρει .Ο επι χρόνια κυνηγημένος απο τα καθεστώτα Έλληνας, έβλεπε τον Προβόπουλο να πληροφορεί τον πρωθυπουργό ότι το έλλειμα ήταν πολύ μεγαλύτερο απο αυτό που υπέθεταν.Και τότε άρχισε το πρώτο μέρος της "σοσιαλιστικής" διαχείρισης αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης του παγκόσμιου κεφαλαίου.
Η κυβέρνηση ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα της ΝΔ του 2004 άρχισε να μας παίζει την εισαγωγή απο το γνωστό θλιβερό τραγούδι "εμείς θέλουμε αλλά δεν μας αφήνουν".Το γκρίζο στα μάτια μας έγινε μαύρο με το τελευταίο συντονισμένο τρομοκρατικό χτύπημα του Προβόπουλου και της ευρωπαϊκής παρέας του.Ούτε λίγο ούτε πολύ ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έβαλε τελεία σε όσα λίγες ημέρες πριν δήλωνε ο κ. Παπανδρέου περί κινδύνου εθνικής χρεωκοπίας.
Συμπτωματικά όλα αυτά γίνονται τις ημέρες που η κυβέρνηση βάζει τον Έλληνα μικρομεσαίο στον πάγκο του προκρούστη δίνοντάς του, μέσω της διαδικτυακής "διαβούλευσης", απλώς την δυνατότητα να διαλέξει το εργαλείο του ακρωτηριασμού.
Ασφαλιστικό,φόροι στα ακίνητα,φόροι σε γονικές παροχές,φόροι κληρονομιάς,φόροι στα αυτοκίνητα ,έκτακτοι φόροι,τακτικοί φόροι,φόροι,φόροι,φόροι,φόροι.Και το "καπάκι" σε αυτή την κατσαρόλα της κρατικής και τραπεζικής τρομοκρατίας οι κραυγές για την πανδημία και τα εμβόλια.Η μια επίθεση πάνω στην άλλη έτσι ώστε να μην υπάρξει χρόνος για να σκεφτεί ο φουκαράς ψηφοφόρος αν πρέπει να ανοίξει διάπλατα τη χούφτα του ή να την κάνει σφιχτή γροθιά.
Το νεο-ταξικό σκηνικό της μετεκλογικής Ελλάδας συμπληρώνεται με την επικοινωνιακή επίθεση του Μητσοτακέϊκου και την καθημερινή προβολή απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ της Ντόρας ως την ιδανικότερη επιλογή του νεοδημοκράτη ψηφοφόρου για την αρχηγία του κόμματος.
Άντε λοιπόν και την έβγαλαν αρχηγό ,τί θα μας πεί.;Oτι ο πάγκος του προκρούστη (που εκείνοι κατασκεύασαν) ήταν καλύτερος όταν ήταν βαμένος μπλέ γιατί θα μας έκοβαν τα πόδια μέχρι τον αστράγαλο, ενώ τώρα που ο ίδιος πάγκος βάφτηκε πράσινος θα μας κόψουν και τις γάμπες;
Τι θα μας πεί η μεταλλαγμένη πλην συνασπισμένη αριστερά ότι αυτός ο πάγκος θα έπρεπε να έχει ζωγραφισμένα τα αστεράκια του ευρωκομουνισμού για να πονέσουμε λιγότερο ή ότι για όλα φταίνε οι εικόνες και οι Σταυροί που έιναι κρεμασμένοι στα σχολεία;
Με τι μούτρα θα χαμογελάσει ως δήθεν δικαιωμένο το ΚΚΕ αφού και αυτοί έναν άλλο πάγκο του Προκρούστη προτείνουν;
Αναφορικά με τα μεταμφιεσμένα υβρίδια του δήθεν Ορθόδοξου ελλαδεμπορικού συναγερμού, όταν τελειώσουν το σφουγγάρισμα των σάλιων απο τα χαμόγελα της Ντόρας, θα αρχίσουν πάλι τις υποκριτικές ψευτολαϊκές κορώνες με τις ηλίθιες ατάκες.Οι ψευτοπαρηγορητές του λαού θα κάνουν για άλλη μια φορά ότι έκανε και ο περίφημος γιατρός της ΕΣΑ με τις ασπιρίνες.
Όλοι αυτοί έχουν αντιληφθεί την οργή και την αγανάκτησή μας και προσπαθούν απλώς να την διαχειριστούν με το να μας παρουσιάζουν ως αναπόφευκτες λύσεις για την γρίππη το εμβόλιο και τη χρεωκοπία το...κλύσμα.
Τέλος επειδή η "Νέα Εποχή" δεν αφήνει τίποτα στην τύχη , έχει στο "οπλοστάσιό" της και διάφορες συμμορίες "αντιεξουσιαστών" ή τρομοκρατών.Αυτοί λοιπόν οι "αντιεξουσιαστές" τραμπούκοι και οι κάθε είδους τρομοκρατικές συμμορίες δολοφόνων είναι απλώς οι νεροκουβαλητές του συστήματος και τα "τάγματα εφόδου" της νέας τάξης.Είναι εκείνοι οι αχρείοι που τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους τη λέξη "λαός" και να διεκδικήσουν το ρόλο του εκφραστή του. Δεν είναι τίποτα παρα πάνω απο ειδικά στρατολογημένες συμμορίες αλητών και δολοφόνων.
Το ζητούμενο για όλο αυτό το νεο-εποχίτικο συνοθύλευμα είναι η απουσία τελικά του προσώπου απο τα χαρακτηριστικά Έλληνα πολίτη με στόχο την μεταμόρφωση της δημοκρατίας απο πολίτευμα σε πρόσχημα.

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου