Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ SOROS - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΟΙ;

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;
Το ακούσατε σε κάποιο ΜΜΕ; Το διαβάσατε σε κάποια Εφημερίδα; ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΜΟΝΟ τα blogs ΠΑΛΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ το ΒΟΘΡΟ της πολιτικής!




Εν μέσω φοροεπιδρομών, απατηλών προεκλογικών εξαγγελιών που δεν τηρούνται, ρεβανσιστικών συμπεριφορών και μιας κρατικής μηχανής εν υπνώσει, λόγω αφενός των μπερδεμένων αρμοδιοτήτων στην ανασύνθεση των νέων υπουργείων και αφ` ετέρου της καθυστέρησης τοποθέτησης των γενικών και ειδικών γραμματέων, κάποια πράγματα περνούν χωρίς να δοθεί η πρέπουσα δημοσιότητα .

Έτσι λοιπόν λίγοι πληροφορήθηκαν ότι ο περιβόητος Τζορτζ Σόρος βρέθηκε στην χώρα μας πριν λίγες ημέρες.
Αφορμή και ...άλλοθι… για την παγκόσμια αλεπού, μια κοινωνική εκδήλωση. Συγκεκριμένα βάφτισε την κόρη του επιχειρηματία Στ. Ζαβού.

Μάλιστα το γνήσιο δημοσιογραφικό τέκνο του Ατλαντισμού στην χώρα μας , ο Αλέξης Παπαχελάς, που τον συνάντησε στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου ξεναγήθηκε,-όπως κάθε ...VIP που επισκέπτεται την Αθήνα στις μέρες μας- τον παρομοίασε με τον ...Κίσινγκερ και τους άλλους εβραϊκής καταγωγής ....διανοούμενους .Τι άλλο θα γραφτεί από τον κ. Παπαχελά πλέον;
Θα το ξεπεράσω θυμίζοντας τα λόγια του Γάλλου συγγραφέα Λα Ροσφουκώ :«Η υποκρισία είναι τα λύτρα που πληρώνει η αμαρτία στην αρετή».




O «τρομοκράτης» του συναλλάγματος, ο «φιλόσοφος» του καπιταλισμού ή το -κατ` άλλους- προσωπείο του εμπορικού τμήματος της CIA, ήταν στη χώρα μας «persona non grata» λόγω του Σκοπιανού και των υπόγειων δραστηριοτήτων του.

Και λέω …ήταν… γιατί καθώς φαίνεται …δεν είναι πλέον!!! Μέσα σ` αυτά που αναρωτιόμασταν προεκλογικά τι κρύβει ο κ. Παπανδρέου, ήταν και οι επαφές του με τον κ. Σόρος.
Ο Γ. Παπανδρέου τον είχε συναντήσει στη Νέα Υόρκη, όταν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (πρωτοφανές) είχε πάει στην Αμερικανική μεγαλούπολη για να παραδώσει , σε ρόλο κλητήρα , το πόρισμα της Επιτροπής Στίγκλιτς στον Χ. Λ. Θαπατέρο, ο οποίος θα το μετέφερε στους G20.

Βέβαια σας είχα αποκαλύψει τότε (εδώ) ότι ο πραγματικός λόγος που μετέβη ο κ. Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη ήταν το ετήσιο συνέδριο του οργανισμού του Μπιλ Κλίντον (Clinton Global Initiative -CGI).
Εκεί συναντήθηκε με τον κ. Σόρος , την κ. Μαντλίν Ολμπράιτ και με τον πρόεδρο των Σκοπίων κ.Gjorgje Ivanov και τον πρώην πρόεδρο της γείτονος κ.Branko Crvenkovski.

Αναρωτιόμουν τότε «ποιος χρωστάει και σε ποιους ;» Τώρα πλέον το παζλ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η εικόνα είναι αποκαλυπτική.
Τα ΜΜΕ τόσο στην επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στην Νέα Υόρκη , όσο και στην επίσκεψη του Τζορτζ Σόρος στην Ελλάδα ... «περί άλλων ετύρβαζαν». Δύο τρία αρθράκια σε παραπολιτικά μονόστηλα και το έργο αφέθηκε εξ` ολοκλήρου στον εξειδικευμένο υμνητή Αλέξη Παπαχελά.

Ο κ. Σόρος λοιπόν συναντήθηκε και στην Ελλάδα με τον κ. Παπανδρέου και κανείς δεν το ανέφερε. Ούτε ο Τύπος , ούτε το Μέγαρο Μαξίμου. Λες και ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι ένα ιδιότυπο ιδιωτικό αξίωμα, οι ενέργειες και οι συναντήσεις του οποίου δεν μας αφορούν. Επίσης ο κ. Σόρος είχε και μια σειρά ….άλλων συναντήσεων, μεταξύ των οποίων μεγαλοδημοσιογράφοι και εκδότες.

Έρχονται εξελίξεις στο Σκοπιανό. Εξελίξεις που δεν έχουν συζητηθεί μέσω της διπλωματικής οδού ,αλλά μέσω ...ιδιωτικών συναντήσεων και με σαφείς δεσμεύσεις. Θυμηθείτε με!


ΥΓ. Ο εξειδικευμένος υμνητής του Ατλαντισμού γράφει στη συνέντευξή του, ότι Τζορτζ Σόρος -όπως του είπε- αναμείχθηκε στο θέμα γιατί ήταν απλά .....αντίθετος με το ελληνικό εμπάργκο.
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.

ΑΠΟ politis-gr

1 σχόλιο:

  1. ηρεμήστε απλά ο σορός έβαλε στο παιχνίδι την κίνα και μέσα στο αιγαίο η συνάντηση ήταν για να προωθηθούν χρήματα και εργασία τι σημασία έχει αν είναι εβραίοκινητό χρήμα χρειαζόμαστε επενδύσεις δηλαδή πρέπει να αρχίσουμε να μοιράζουμε συσσίτιο ? εμπας περίπτωση χρειαζόμαστε την cosco στο αιγαίο πάση θεού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή