Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΟΧΙ στον εμβολιασμό για τη νέα γρίπη από τον Διευθυντή του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ



Μολονότι είναι γνωστό πως δεν υποστηρίζω καμία κομματική παράταξη ή συνδικαλιστικά όργανα, αξίζει να αναφέρουμε την προσπάθεια και τη θέση των παρακάτω γιατρών που τάσσονται υπερ της αλήθειας, γιατί η αλήθεια δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα. Και μακάρι αυτή τη θέση να στηρίξουν ΟΛΟΙ οι γιατροί, αφού και η ΥΓΕΙΑ δεν είναι θέμα κόμματος.

η τοξότισσα

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009,
Aθανάσιος Καραμπέλης, Διευθυντής Νοσομείου Μεταξά :




Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ ο διευθυντής της Β Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ , κ. Αθανάσιος Καραμπέλης (παθολόγος-ογκολόγος) ήταν κατηγορηματικός:


Η θνητότητα της γρίπης των χοίρων είναι 0,1-0,2%.
Η Νέα Ζηλανδία και η Πολωνία δεν εμβολιάζουν συνολικά τους πολίτες τους περιορίζοντας τις σχετικές δράσεις στις ομάδες με αυξημένο κίνδυνο.
Το εμβόλιο είναι ανεπαρκώς δοκιμασμένο και με ύποπτα για πρόκληση σοβαρών παρενεργειών πρόσθετα.
Η πρώτη αξιόπιστη κλινική έρευνα θα είναι έτοιμη τον Δεκέμβριο του 2010.


Πραγματοποιήθηκε ημερίδα του συνδικαλιστικού φορέα γιατρών ΑΡΣΙ την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στη Νομική Σχολή με θέμα τη νέα γρίπη.


Η αλήθεια για τη νέα γρίπη των χοίρων Η1Ν1 και το εμβόλιό της.

Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ο εμβολιασμός «των μαθητών, των υγειονομικών και των ευπαθών ομάδων» για την νέα γρίπη των χοίρων Η1Ν1, και προτρέπεται ο πληθυσμός να εμβολιασθεί για την νέα μαζί και για την εποχιακή γρίπη, 'εθελοντικά', χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή του που αρχικά ήταν υποχρεωτική.

Πολλοί όμως αμφιβάλλουν για την ασφάλεια, αλλά και για την ανάγκη αυτών των εμβολιασμών, και μεγάλο ποσοστό, ακόμη και γιατρών διεθνώς, δηλώνουν ότι δεν θα εμβολιασθούν για την νέα γρίπη.

Πράγματι, η αμφιβολία είναι δικαιολογημένη, αφού η αλήθεια για την νέα γρίπη των χοίρων Η1Ν1 και το εμβόλιό της έχει επιμελώς και διεθνώς αποσιωπηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους οι οποίοι κερδίζουν, από την συνωμοσία συγκάλυψης, δηλαδή τις Φαρμακοβιομηχανίες (εμπόριο της αρρώστιας), τα ΜΜΕ (εμπόριο του φόβου), το Ιατρικό ιερατείο και τους παρατρεχάμενους (ευκαιρία για καριέρα και «παράπλευρα οφέλη»), και τους Πολιτικούς - αυτοί πουλάνε προστασία.

ΠΗΓΗ

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_5914.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου