Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τραγωδία: 4 νεκροί απο το Norman Atlantic στη θάλασσα

Σε τραγωδία κατέληξε το θρίλερ στη Μεσόγειο με το πλοίο Norman Atlantic. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τέσσερις νεκροί περισυνελέγησαν από τη θάλασσα, γεγονός που ανεβάζει το συνολικό αριθμό των νεκρών σε πέντε. 

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη μυστήριο προκαλεί το γεγονός πώς βρέθηκαν νεκροί άνθρωποι στη θάλασσα από τη στιγμή που δεν είχαν δηλωθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή αγνοούμενοι. Αυτό ίσως και να αλλάζει τα δεδομένα με τον αριθμό των επιβαινόντων. Ήταν οι τέσσερις νεκροί αριθμημένοι στο πλήρωμα που επέβαινε στο πλοίο ή επρόκειτο για πολίτες που δεν είχαν προσμετρηθεί. Κάθε ώρα που περνά γεννά πολλά ερωτήματα.

Την τραγική είδηση είχε μεταδώσει πριν από ώρα η ιταλική τηλεόραση RAI.

Το ρεπορτάζ είχε βασιστεί σε μαρτυρία Τούρκου επιβάτη που είπε: «Είδα τέσσερις ανθρώπους νεκρούς, με τα ίδια μου τα μάτια, είμαι απολύτως βέβαιος, ήταν μπροστά μου. Ηταν τέσσερις οι νεκροί, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, νομίζω, γιατί στο σκοτάδι δεν μπορούσε να δω καλά. Πολλοί άνθρωποι δυστυχώς έπεσαν στη θάλασσα. Είδα επίσης ανθρώπους που επέβαιναν σε μια βάρκα και στη συνέχεια έπεσαν στη θάλασσα και δεν ξέρω τι συνέβη σε αυτούς».

http://www.protothema.gr/greece/article/438187/apetuhe-i-rumoulkisi-257-anthropoi-akoma-perimenoun-na-sothoun/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου