Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τρόμος στο Μανχάταν: Άγνωστος άνοιξε πυρ μπροστά στο Empire State Building - Δυο νεκροί, δέκα τραυματίες - Νεκρός ο δράστης


Απολυμένος υπάλληλος ο δράστης.



- Ο δράστης κρατούσε καραμπίνα και σύμφωνα με το CNN πυροβόλησε άνδρα στο κεφάλι 
- Μπροστά στην κεντρική είσοδο του Empire State το άψυχο σώμα του 
- Τον τραυμάτισαν θανάσιμα οι αστυνομικοί - Πληροφορίες πως είχε απολυθεί πριν μερικές μέρες
- Άγνωστη η ταυτότητα του δεύτερου θύματος
- Δεν πρόκειται για πράξη τρομοκρατίας εκτιμά η αστυνομία
- Συνέβη στη συμβολή της 5ης λεωφόρου με την 34η οδό
- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO από το σημείο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Άγνωστος άνοιξε πυρ σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νέας Υόρκης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι νεκρός, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά των αστυνομικών που αμέσως περικύκλωσαν το κτίριο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως υπάρχει και δεύτερος νεκρός αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι πολίτης ή το άτομο που φέρεται να κυνηγούσε ο δράστης.

Σύμφωνα με το CNN το άψυχο σώμα του βρίσκεται ακόμη μπορστά στην κεντρική είσοδο του Empire State Building.

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά. Αμερικανικά ΜΜΕ πάντως μιλούν για έναν "δυσαρεστημένο εργαζόμενο", ενώ υπάρχει και η πληροφορία πως ο δράστης είχε απολυθεί πριν από μερικές μέρες. 




Ήταν 09:00 το πρωί (τοπική ώρα) της Παρασκευής όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης έλαβε κλήση για πυροβολισμούς μπροστά στο υψηλότερο κτίριο της πόλης, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του "Μεγάλου Μήλου", όπου χιλιάδες τουρίστες και όχι μόνο συρρέουν καθημερινά. 

Με τους πρώτους πυροβολισμούς επικράτησε πανικός. Ήταν άλλωστε ώρα αιχμής, οι Νεοϋορκέζοι πήγαιναν στις δουλειές τους όταν είδαν τον άνδρα να τρέξει με μια καραμπίνα στο χέρι και να πυροβολεί αδιακρίτως. 
Μια αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε την κοπέλα που στεκόταν δίπλα της να πέφτει στο έδαφος τραυματισμένη. 
Άλλος είπε ότι ο ένοπλος πυροβολήθηκε από την αστυνομία τουλάχιστον τρεις φορές. Έπεσε νεκρός ακριβώς μπροστά στην είσοδο του Empire State Building. 

Σύμφωνα με το CNN τραυματίστηκαν τουλάχιστον 10 πολίτες. Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν έναν άνδρα που κρατούσε καραμπίνα να κυνηγά και να πυροβολεί έναν άλλο στο κεφάλι!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=158873&catid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου