Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αλβανοί κακοποίησαν Έλληνα βοσκό και τη σύζυγό του όταν μετέβησαν σε αλβανικό χωριό για να πάρουν πίσω τα κλεμμένα ζώα τους


Θύμα βιαιοπραγίας έπεσε Έλληνας βοσκός και η σύζυγός του, από το χωριό Παλαμπάς Ηγουμενίτσας, όταν μετέβησαν στο χωριό Γιάνιαρη (Janjari) της Αλβανίας για να πάρουν πίσω τα 32 βοοειδή και τα 87 αιγοπρόβατα που τους είχαν κλέψει προ ημερών κάτοικοι του αλβανικού χωριού.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα http://www.deropoli.com, η αλβανική αστυνομία ενημέρωσε το ζευγάρι για την κλοπή και με δική της υπόδειξη πέρασε τα ελληνο-αλβανικά σύνορα για να πάνε στο αλβανικό χωριό να αναζητήσουν τα κλεμμένα ζώα τους.
Στο χωριό, όμως, τους περίμεναν εξαγριωμένοι συγγενείς του Rushit Ismail, ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος των ζωοκλοπών, ενώ καταζητείται με την ίδια κατηγορία ο γιος του, Astrit Ismaili. Το άτυχο ζευγάρι, έζησε συνολικά έξη ώρες τρόμου, καθώς όπως αναφέρουν και τα αλβανικά ΜΜΕ, ξυλοκοπήθηκαν και κακοποιήθηκαν με αγριότητα.
Η αλβανική αστυνομία εντόπισε μετά από ώρες το ζευγάρι, ενώ οι δράστες είναι άφαντοι. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι στον βασανισμό συμμετείχε και ο καταζητούμενος για την κλοπή, Astrit Ismaili.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου