Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ


Βάσει της απόφασης (2011) της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου) ο οποιοσδήποτε αλλογενής ή και αλλόθρησκος αποκτά την Ελληνική ιθαγένεια, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων. Την Τρίτη η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τζαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ τμήμα του ΣτΕ, την υπόθεση του λαθρονομοσχεδίου) κατέθεσε στο ΣτΕ για λογαριασμό των: 

- Ζώη Μπέχλη (πλοιάρχου ΠΝ), 

- Κων/νου Ακριώτη (ταξιάρχου εα), 
- Σπ. Σταματόπουλου και Χρίστου Χριστίδα(συνταγματάρχων εα),
- Λίγκα Κων/νου και Κότσιαλου Αν. (σμηνάρχων εα)
- Νικ. Τοτονίδη (ανθυπολοχαγού εα),
...αίτηση ακύρωσης της προκλητικής υπουργικής απόφασης για την εγκύκλιο που αφορά στην εισαγωγή στις ΑΣΕΙ (Απρίλιος 2011) όπου αναγράφεται στα προσόντα των υποψηφίων η Ελληνική ιθαγένεια και όχι το γένος όπως αναγραφόταν στη σχετική εγκύκλιο του 2009.
Είχε προηγηθεί προ ετών η συντονισμένη απόπειρα να εισαγάγουν σε στρατιωτικές σχολές αριστεριστές και αντιεξουσιαστές καθηγητές ώστε να διαβρωθεί δια των "σπουδών" το φρόνημα των δοκίμων αξιωματικών.Αν ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς κριθεί αντισυνταγματικός τον ερχόμενο Δεκέμβριο (μετά την μάλλον ανεξήγητη αναβολή που μεθόδευσε η κυβέρνηση) αυτό επηρεάζει άμεσα την υπουργική απόφαση για την εξάλειψη του γένους ως προϋπόθεση για την ένταξη στις στρατιωτικές σχολές.ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. Η ΒΑΣΙΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ "ΛΑΓΝΕΙΑ" ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΨΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!




 http://isxys.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Σας γράφω με αφορμή την ανωτέρω ανάρτηση η οποία περιέχει ανακρίβειες, που οφείλετε να διορθώσετε:
    «Την Τρίτη η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τζαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ τμήμα του ΣτΕ, την υπόθεση του λαθρονομοσχεδίο)»

    1ον Η υπ' αριθμόν 350/2011 δημοσιεύθηκε όχι από το ΣΤ' αλλά από το Δ' Τμήμα ΣτΕ
    2ον Η κα Τσαμπάζη δεν ήταν Αιτούσα της Αίτησης Ακυρώσεως, που έκανε δεκτή η υπ' αριθμόν 350/2011 απόφαση Δ' Τμήματος ΣτΕ.
    Αιτών & Υπογράφων την Αίτηση & τους Πρόσθετους Λόγους είναι ο συντάκτης του παρόντος. Η κυρία Τσαμπάζη με εκπροσώπησε ως πληρεξουσία μου στο ακροατήριο.
    Σας παραθέτω σχετική ανάρτηση με την απόφαση περί του λόγου το αληθές http://syntagmagr.blogspot.com/2011/04/3502011-03062011-07062011-10042011.html

    Ιωάννης Ανδριόπουλος
    Δικηγόρος Αθηνών – Αιτών την Ακύρωση πράξεων του Ν.3838/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή