Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αλλοδαπές έκλεβαν πορτοφόλια σε λαϊκές και λεωφορεία

Μακριά και… ευέλικτα χέρια είχε μια νεαρή Βουλγάρα που εκμεταλλευόταν τον συνωστισμό στη λαϊκή αγορά της Έδεσσας και «σούφρωνε» τα πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών! Όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλος σπείρας που χτυπούσε κυρίως σε μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλη την Κεντρική Μακεδονία!

Η δράση της 21χρονης αλλοδαπής πήρε τέλος όταν οι άνδρες της Ασφαλείας την είδαν να περιφέρεται στη λαϊκή κοιτώντας τον κόσμο και όχι τα… εμπορεύματα. Κατά την έλεγχο που της έκαναν, βρήκαν πάνω της 200 ευρώ και έξη δολάρια και η νεαρή Βουλγάρα ομολόγησε ότι είχε κλέψει τα πορτοφόλια δυο ανδρών μέσα στο πλήθος!

Η έρευνα αποκάλυψε ότι τους τελευταίους οκτώ μήνες, μαζί με δυο ομοεθνείς της ηλικίας 22 και 40 χρόνων, είχαν κλέψει δεκάδες πορτοφόλια και αντικείμενα αξίας από καταναλωτές σε λαϊκές και επιβάτες λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη και άλλες μακεδονικές πόλεις! Η 21χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος των συνεργών της σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητούνται.


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=198625

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου