Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συλλήψεις Αλγερινών στη Ρόδο




Για απόπειρες κλοπών στο Φαληράκι κατηγορούνται τρεις αλλοδαποί από την Αλγερία οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς και παραπέμπονται στη δικαιοσύνη Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 18, 27 και 29 ετών σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για τρεις περιπτώσεις απόπειρας κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές πρώτες πρωινές ώρες στο Φαληράκι Ρόδου, ο 27χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο αλλά έγινε αντιληπτός από περίοικο αλλοδαπό και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο. Στην δεύτερη περίπτωση, και πάλι προχθές, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πόλη της Ρόδου, ο 29χρονος από κοινού με τον 18χρονο, ευρισκόμενοι μέσα κατάστημα διασκέδασης (μπαρ), αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μια τσάντα από την κατοχή ημεδαπής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από θαμώνες που τους ακινητοποίησαν και κάλεσαν τους αστυνομικούς που τους ανέλαβαν. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=184382&catid=1&subcatid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου