Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - Συνελήφθησαν 2 Αλβανοί




Γερό χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στην περιοχή της Αργολίδας κατάφεραν οι αστυνομικοί, μετά από έναν τυχαίο έλεγχο σε… ταξί! Οι δυο αλλοδαποί επιβάτες του μετέφεραν μεγάλες ποσότητες χασίς, κοκαΐνης και ηρωίνης, αλλά είχαν στην κατοχή τους και πλαστά χαρτονομίσματα.
 
Ο έλεγχος έγινε στην εθνική οδό Ισθμίων – Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, όπου οι αστυνομικοί σταμάτησαν το ταξί και υπέβαλαν σε έλεγχο τους δύο Αλβανούς επιβάτες ηλικίας 41 και 26 χρόνων. Στις αποσκευές τους ανακάλυψαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 217 γραμμαρίων κι έτσι τους φόρεσαν χειροπέδες.
 
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των δυο Αλβανών στα Κάτω Πατήσια, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη 195 γραμμάρια κοκαΐνης, 40 γραμμάρια ηρωίνης και μια ζυγαριά ακριβείας. 

Μαζί όμως με τα 200 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών, βρήκαν και 25 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τα οποία ήταν πλαστά και ερευνούν αν πίσω από τους συλληφθέντες υπάρχει κύκλωμα παραχάραξης που διοχετεύει «πέτσινο» χρήμα στην αγορά! Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=199689

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου