Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εξιχνίαση ληστείας στην Εύβοια - Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί




Συνελήφθησαν, χθες νωρίς το πρωί στα Λουκίσια  Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, Αλβανικής καταγωγής,  ηλικίας 23, 26, 32 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.
 
Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί και περί ώρα 04:30΄, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενεργούμενων ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν στα Λουκίσια Ευβοίας ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο με συρόμενο τρέιλερ, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις δράστες και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
 
Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε εντός του οχήματος και στο τρέιλερ μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων όπως τροχοί, τρυπάνια, κατσαβίδια, κ.ά. τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν αφαιρέσει λίγες ώρες νωρίτερα από εξοχική κατοικία, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, στην περιοχή των Λουκισίων.
 
Οι δράστες συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και τα εργαλεία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
 
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.



http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=200911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου