Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΥΠ: Πλαστή η απόδειξη αμοιβής στο πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου…


http://olympiada.files.wordpress.com/2012/04/elt_012b25-04-12.jpg?w=276&h=320Καμμένος: “Οι πλαστογράφοι που διαδέχθηκαν τον Μιχελάκη στον Ελευθερο Τύπο…”
Πλαστή είναι σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η απόδειξη χρηματικής αμοιβής που παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» για τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτο.
Όπως αναφέρεται σε… σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας, «η χρηματική απόδειξη στην οποία αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, με τίτλο “Έμμισθος της ΕΥΠ υποψήφιος Βουλευτής» και κατά την οποία η ΕΥΠ φέρεται να έχει δώσει 30.000 ευρώ στο δημοσιογράφο κ. Βασίλειο Χήτο, είναι καθ’ ολοκληρία πλαστή και κατασκευασμένη. Συνακόλουθα δε, το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας διαψεύδεται στο σύνολό του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».
Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό, εντός της ημέρας, ο διοικητής της ΕΥΠ, Κωνσταντίνος Μπίκας, θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις.
«Ένα τόσο σοβαρό θέμα όφειλε να είχε διασταυρωθεί από την εφημερίδα, πριν από τη δημοσίευσή του», καταλήγει με νόημα η ανακοίνωση της ΕΥΠ.
Για «πλαστογράφους που διαδέχθηκαν» το νυν εκπρόσωπο της ΝΔ, Γ.Μιχελάκη, στον Ελεύθερο Τύπο, έκανε λόγο νωρίτερα σε μήνυμά του στο facebook ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
«Οι πλαστογράφοι που διαδέχτηκαν τον Μιχελάκη στόν Ελεύθερο Τύπο νομίζουν ότι εκτελώντας συμβόλαια των χαλκείων της τρόικας θα ανακόψουν το τσουνάμι των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ας αρκεστούν στίς πλαστογραφίες υποτίτλων και ας μην ξοδέψουν τίς μαύρες σακούλες τών αργυρίων λάσπης, θα τις αποδώσουν πίσω στον ελληνικό λαό αφού πληρώσουν στήν ποινική δικαιοσύνη», τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Καμμένος και καταλήγει: «Τελειώσατε όλοι μαζί. Δεν σας φοβόμαστε. Ερχόμαστε».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου