Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πιγκουίνοι, πολικές αρκούδες, παγετώνες, Αρκτικοί πάγοι, όλα ακμάζουν!


 
Οι θεωρίες των κινδυνολόγων για την συμμετοχή του ανθρώπου στην «υπερθέρμανση του πλανήτη» καταρρίπτονται πάλι από την πραγματικότητα

Του Paul Joseph Watson (Infowars.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Αν και οι κινδυνολόγοι του κλίματος αυξάνουν τις εκκλήσεις τους για παγκόσμια επιβολή φόρου στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στο όνομα της πρόληψης της υπερθέρμανσης του πλανήτη – οι πιγκουίνοι, οι πολικές αρκούδες, οι παγετώνες των Ιμαλάϊων και ο θαλάσσιος πάγος της Αρκτικής, όλα είναι ακμάζοντα.

Με τις τρομακτικές αναγγελίες περί Αρκτικών καλοκαιρών χωρίς πάγους να καταρρίπτονται, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι τόσο τα άγρια ​​ζώα όσο και το περιβάλλον στις πιο κρύες περιοχές της γης δεν έχει βιώσει την προβλεπόμενη καταστροφικό αφανισμό, ως αποτέλεσμα των ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών.

Οι προβλέψεις ότι ο πληθυσμός της πολικής αρκούδας του Καναδά θα μειωθεί σημαντικά λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει αποδειχθεί εντελώς ανακριβής. Η τελευταία μελέτη δείχνει ότι ο πληθυσμός της πολικής αρκούδας στη περιοχή Hudson Bay έχει παραμείνει σταθερός σε περίπου 1000 - ο ίδιος αριθμός που βρέθηκε σε μια μελέτη του 2004, διαψεύδοντας τις «Κασσάνδρειες» προβλέψεις των οικολόγων για την εξαφάνιση της πολικής αρκούδας, αναφέρει οκαναδικός Τύπος.

«Εμείς δεν παρατηρούμε αυτές τις επιπτώσεις αυτή τη στιγμή. Και δεν είναι μια κατάσταση κρίσης, όπως πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν ο κόσμος να πιστέψει ότι είναι», δήλωσε ο Drikus Gissing, διευθυντής διαχείρισης της άγριας ζωής της Νούναβουτ.

Εν τω μεταξύ, "Μια νέα μελέτη με τη χρήση δορυφορικής τεχνολογίας χαρτογράφησης αποκαλύπτει ότι υπάρχουν διπλάσιοι πιγκουίνοι στην Ανταρκτική από όσο προηγουμένως νομίζαμε," λέει η αναφορά του Live Science.

Χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που μπορεί να ξεχωρίσει τους πιγκουίνους από άλλα πτηνά, οι ερευνητές καταμέτρησαν σχεδόν 600.000 πιγκουίνους γύρω από τις παράκτιες περιοχές, σχεδόν διπλάσιους από την προηγούμενη εκτίμηση που ήταν 270.000 με 350.000.

 
Αλλά δεν είναι μόνο η άγρια ζωή που αντικρούει τους ισχυρισμούς των κινδυνολόγων της αλλαγής του κλίματος, το ίδιο το περιβάλλον δεν συμπεριφέρεται όπως είχαν προβλέψει τα μοντέλα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Δορυφορικά δεδομένα από Γάλλους ερευνητές δείχνουν ότι οι παγετώνες στη δυτική περιοχή των Ιμαλαΐων "αυξάνουν σε μάζα" αντί να λιώνουν εντελώς, όπως οι κινδυνολόγοι είχαν προειδοποιήσει σε  έκθεση του 2007της IPCC των Ηνωμένων Εθνών, η οποία υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής θα είναι χωρίς πάγους το 2035.

Παρά τα ευρήματα, το BBC News, που είναι ένθερμος υποστηρικτής της προπαγάνδας της κλιματικής αλλαγής, κατηγόρησε την πάχυνση των παγετώνων στην ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη. Όταν η γη έδειξε τελευταία παρόμοια δραστηριότητα πίσω στη δεκαετία του 1970, το ίδιο επιστημονικό κατεστημένο που ωθεί τώρα την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη κατηγόρησε ότιγια τις αλλαγές αυτές την παγκόσμια ψύξη.

Μια νέα έρευνα από την θάλασσα του Μπάρεντς της Αρκτικής, επίσης, διαπίστωσε ότι ο πάγος πυκνώνει.

"Το ποσό των επιπλεόντων πάγων στη θάλασσα του Μπάρεντς της Αρκτικής - οι οποίοι από καιρό αναμενόταν να υποχωρήσουν σύμφωνα με το καταστροφικό σενάριο των ‘Κασσάνδρειων’ οργανώσεων όπως η Greenpeace - έφτασε σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ όλων των εποχών τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές που ελέγχουν την περιοχή με τη χρήση δορυφόρων," αναφέρει η Register.

Το άρθρο σημειώνει σε μια πρόβλεψη του 1999 από την Greenpeace ότι ο θαλάσσιος πάγος στην περιοχή "θα μπορούσε να εξαφανιστεί εντελώς," άλλη μια προπαγάνδα των κινδυνολόγων που καταρρίπτεται από την πραγματικότητα.

Παρά την πληθώρα των δεδομένων που συνεχώς έρχονται να κονιορτοποιήσουν την ψευδο-επιστήμη της υπερθέρμανσης του πλανήτη που οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα, γεγονός που καταδεικνύει και πάλι ότι η γη έχει περάσει από φυσικούς κύκλους θέρμανσης και ψύξης από την αρχή, οι κομπογιαννίτες της κλιματικής αλλαγής, όπως ο James Hansen της NASA, ο οποίος αυτή την εβδομάδα θα κάνει έκκληση για την επιβολή ενός παγκόσμιου φόρου επί των εκπομπών CO2, εξακολουθούν να αγνοούν την πραγματική επιστήμη προωθώντας την πολιτική τους ατζέντα για να εκμεταλλευτούν τις περιβαλλοντικές ανησυχίες που έχει ο κάθε άνθρωπος, για το κέρδος και την εξουσία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου