Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Το σκάνδαλο στην Βρετανία και το θέατρο του παραλόγου των Εβραίων!

Είναι πράγματι απίστευτο το γεγονός ότι σχεδόν σε κάθε μεγάλο σκάνδαλο συμμετέχουν πάντα Εβραίοι ή εβραϊκές εταιρείες. Πάντοτε βέβαια αποκρύπτεται η πραγματική τους καταγωγή απο το κόσμο.
Αυτό είναι και η απόδειξη οτι τα ΜΜΕ εβραιοκρατούνται.


Τελευταίο παράδειγμα το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στην Βρετανία, όπου την πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε η εφημερίδα News of the World του ομίλου Μέρντοχ, ο οποίος Μέρντοχ είναι εβραϊκής καταγωγής και το αποκρύπτουν συστηματικά τα ΜΜΕ τα οποία τα μισά περίπου του ανήκουν ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν σε συμπατριώτες του όπως ο Χάϊμ Σάμπαν που έχει εξαγοράσει πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ και μεσανατολίτικα(δείτε εδω περισσότερα).


Ο εβραϊκής καταγωγής εξ Αυστραλίας Ρούπερτ Μέρντοχ. Εχει στην κατοχή του τα μισά περίπου μεγάλα ΜΜΕ του πλανήτη


Μην ξεχνάμε ότι και στην Ελλάδα τις υποκλοπές τις έκανε η εβραϊκών συμφερόντων Vodafone ενώ είχε γίνει στο παρελθόν επερώτηση στην Βουλή απο τον τότε βουλευτή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, τον κ. Χρυσανθακόπουλο σχετικά με την ανάθεση σε ισραηλινή εταιρεία των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ. Γνώριζαν δηλαδή οι Ισραηλινοί όλα τα εθνικά απόρρητα πριν απο εμάς!!!


Το θέατρο του παραλόγου των Εβραίων που εκτυλίσσεται στα μάτια μας στα κανάλια είναι οτι γίνεται δήθεν αντιπαράθεση στην "Βρετανική" βουλή μεταξύ του Κάμερον που είναι πρωθυπουργός και του Μίλιμπαντ που είναι ο αρχηγός της αντιπολίτευσης τη στιγμή που και οι δυο είναι εβραϊκής καταγωγής

Εβραίοι παντού με λίγα λόγια και η ανθρωπότητα δεν δείχνει να αφυπνίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου