Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Στα χέρια των ισλαμιστών ως σκλάβες οι δυο Ιταλίδες που πήγαν να βοηθήσουν τους “δημοκρατικούς αντάρτες της Συρίας”! Άλλο ένα έγκλημα των ισλαμοφασιστών προπαγανδιστών της Δύσης…



Η Vanessa Marzullo, 21 ετών, και η Greta Ramelli, 20 ετών, σε διαδήλωση των καθαρμάτων εντός Ιταλικού εδάφους. Προσέξτε το κίτρινο σήμα των ναζιστών μουσουλμάνων που ανεμίζει κανονικότατα στην διαδήλωση. Το έχουμε δει και στην Ελλάδα.

Οι δύστυχες κοπέλες είχαν πειστεί από την άθλια προπαγάνδα των γενοκτόνων πως οι κανίβαλοι ισλαμιστές είναι “καλοί” και μάχονται για την …δημοκρατία!
Πήγαν έτσι ως εθελόντριες για να βοηθήσουν τον “μαρτυρικό λαό” για να διαπιστώσουν πως οι δήθεν αντάρτες είναι υπάνθρωποι σφαγείς και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ. Ενδεικτικό της τουρκικής εμπλοκής είναι ότι οι άτυχες κοπέλες πέρασαν στην Συρία από την Τουρκία!



Στο Χαλέπι η τελευταία φωτογραφία που τράβηξαν ήταν ένα μικρό αγόρι με ένα Καλάσνικοφ. Το δημοσίευσαν στην σελίδα τους στο Facebook με ανάλογο σχόλιο και …κατέληξαν σκλάβες στα βάρβαρα ένστικτα των ισλαμοφασιστών. Στους οποίους είχαν πάει να συμπαρασταθούν!
Γι’ αυτή την τραγωδία όμως κανένας μπάσταρδος δημοσιογράφος ή ξεπουλημένος πολιτικός στο τουρκικό χρήμα δεν θα απολογηθεί…



http://olympia.gr/2014/08/16/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου