Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΤΙ “ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ” ΕΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΡΣΙ!

130701-obama-egypt-024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ.

Η αραβόφωνη El Watan αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες από την μυστική συνάντηση της πρέσβειρας Anne Patterson με υψηλόβαθμα στελέχη της σκληρής φράξιας των ισλαμοφασιστών, από την οποία ζήτησε να μπλοκάρουν κάθε συζήτηση για σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης, εως ότου “βομβαρδιστεί” η έδρα του στρατού από τα τάγματα εφόδου των ισλαμιστών (!!), πράγμα που έγινε. Η αποκάλυψη είναι μεγάλης σημασίας, αφού δείχνει ότι η πρέσβειρα ήταν τουλάχιστον ενήμερη για την αιματηρή έφοδο των παραστρατιωτικών στο αρχηγείο, αμέσως μετά την πτώση του καθεστώτος Μόρσι. Την επεδίωξε μάλιστα όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο ρεπορτάζ, “μέχρι την τελευταία στιγμή”!

130701-obama-egypt-063

Όσον αφορά την συνομιλία που είχε με τον στρατηγό Sisi που εκτελεί χρέη υπουργού Άμυνας, η ίδια η πρέσβειρα φέρεται να εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την επέμβαση του στρατού, “καθώς κάτι τέτοιο καταστρατηγεί την πολιτική διαδικασία!”

Ο Αιγύπτιος στρατηγός την διέκοψε λέγοντας της ότι “είναι απλά ένας διπλωματικός υπάλληλος και δεν έχει κανέναν δικαίωμα, ούτε αυτή, ούτε η χώρα της, να παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της Αιγύπτου”!
Η πρέσβειρα ανταπάντησε απειλώντας ότι “Η κατάσταση που δημιουργείται, θα μετατρέψει την Αίγυπτο σε Συρία”!!!

Η συνάντηση της Patterson με τον στρατηγό Abdel Fattah al-Sisi, ζητήθηκε από την ίδια προκειμένου να προσφέρει τις “υπηρεσίες” της ώστε να μεσολαβήσει σε διαπραγματεύσεις με την μουσουλμανική αδελφότητα! Ο στρατηγός απέρριψε άμεσα αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας ότι “όλοι αυτοί που δολοφόνησαν Αιγυπτίους, θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν. Δεν υπάρχει περιθώριο για διαπραγματεύσεις με δολοφόνους”!

Η συνέχεια της έρευνας όμως είναι ακόμα πιο συνταρακτική, αφού σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Patterson άναψε το πράσινο φως στους παραστρατιωτικούς της “Αδελφότητας” για να επιτεθούν στις εγκαταστάσεις του στρατού, δίνοντας μάλιστα έμφαση στο ότι “αυτό θα έπρεπε να γίνει πριν ξημερώσει”!

patterson egypt protests

Το οργανωμένο σχέδιο επίθεσης περιλάμβανε ελεύθερους σκοπευτές που θα έβαλλαν από τις ταράτσες των απέναντι κτιρίων κατά των στρατιωτών που φυλούσαν τις εγκαταστάσεις. Η συνομιλία αποκαλύπτει ότι το σχέδιο περιλάμβανε και “σύνδεσμο” για τα διεθνή ΜΜ”Ε”, που θα έδινε πληροφορίες κατά την διάρκεια της επιδρομής των παραστρατιωτικών, παρουσιάζοντας την ως “σφαγή αθώων διαδηλωτών”! Έτσι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα το Al Jazeera (ιδιοκτησίας Κατάρ) άρχισε να μεταδίδει συνεντεύξεις και “αναλύσεις” που παρουσίαζαν την ανησυχία των μελών της μουσουλμανικής αδελφότητας για φονικές επιθέσεις του στρατού κατά διαδηλωτών, έχοντας μάλιστα “πληροφορίες” για ενίσχυση των στρατιωτικών τμημάτων!Η συνέχεια είναι γνωστή: Ελεύθεροι σκοπευτές άρχισαν το δολοφονικό τους έργο από τα γύρω κτίρια, ενώ συγχρόνως υπήρξε έφοδος στην πύλη του στρατηγείου από “αμαχους” διαδηλωτές, με βόμβες μολότωφ προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση πως οι στρατιώτες έβαλλαν με πυρά κατά διαδηλωτών!Το σχέδιο όμως είχε διαρρεύσει και παρά τις απώλειες, οι Αιγύπτιοι ακύρωσαν το σχέδιο, με παράλληλη έφοδο σε γιάφκες της “Μουσουλμανικής αδελφότητας” όπου η κατάσχεση του οπλισμού ήταν ενδεικτική για το σχέδιο που είχε εξυφανθεί, με αμεση συνέργεια της πρέσβειρας, όπως υποστηρίζει η El Watan.

Οι ευθύνες του καθεστώτος Ομπάμα – Κλίντον, είναι πλέον τεράστιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου