Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 8 δισεκατομύρια δολάρια έδωσαν οι ΗΠΑ στον ισλαμοφασίστα Μόρσι! Γι’ αυτό σκούζουν για την αποφυλάκιση του!

130701-obama-egypt-024

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΜΟΡΣΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ!

ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ” ΤΟ 2009;

ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ!

Ντοκουμέντα – φωτιά ανακάλυψαν οι Αιγυπτιακές αρχές στην κατοχή του Μόρσι. Σύμφωνα με Αραβόφωνα μέσα, κατά την αιφνιδιαστική εισβολή των δημοκρατικών δυνάμεων και την σύλληψη του παράφρονα τυράννου, βρέθηκαν στην κατοχή του έγγραφα και καταθετήρια που αποκαλύπτουν μυστική συμφωνία με τις ΗΠΑ και “ενίσχυση” της Μουσουλμανικής αδελφότητας με το ιλιγγιώδες ποσό των 8 δις δολαρίων!

Αυτός ήταν και ο λόγος του παγώματος όλων των περιουσιακών στοιχείων των υψηλόβαθμων στελεχών της μουσουλμανικής αδελφότητας (όπως πρώτο αποκάλυψε το Ολυμπία).

Εντύπωση όμως προκαλούν και τα επιμέρους στοιχεία της συμφωνίας, όπου φαίνεται ακόμα και η “ϋποχρέωση” του Μόρσι να ενισχύσει την …Χαμάς (!!) γεγονός που εκθέτει και την ισραηλινή κυβέρνηση που είχε συνταχθεί με τις θέσεις των ΗΠΑ για την Αίγυπτο.

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα αόρατο χέρι στην Αμερική (λέγε με Κλίντον), που υποστηρίζει γενοκτονίες με τα χρήματα Αμερικανών φορολογουμένων.

USS Kearsarge (LHD-3), left, leads the amphibious dock landing ship USS Carter Hall (LSD-50) and the amphibious transport dock ship USS San Antonio (LPD-17) on June 16, 2013.

Την ίδια στιγμή προκαλεί μεγάλη ανησυχία η πίεση προς τον πατριώτη στρατηγό Abdel Fattah al-Sisi μέσω της αποστολής ισχυρότατης αποβατικής δύναμης πεζοναυτών (2,400 άνδρες) από τις ΗΠΑ με δύο αποβατικά σκάφη στην Ερυθρά θάλασσα. Ο Αιγυπτιακό τύπος μετέδωσε πως αυτή η δύναμη μαζί με συμπληρωματική δύναμη του ΝΑΤΟ, παίρνει θέσεις εισβολής στην Αίγυπτο σε περίπτωση που δεν απελευθερωθούν τα μέλη της μουσουλμανικής αδελφότητας!

Μπροστά στην κατακραυγή, η Αμερικάνικη πρεσβεία στην Αίγυπτο έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα των Αιγυπτιακών εφημερίδων σχετικά με τις κινήσεις του Αμερικανικου στρατού: “We deny false claims in the Egyptian press that US naval ships are in the vicinity of the Arabian Peninsula and the Suez Canal to militarily invade Egypt.”

Η ίδια η πρέσβειρα Patterson όμως, είναι κόκκινο πανί για την Αίγυπτο αφού θεωρείται συνένοχη στην πρόσφατη “εξέγερση” των παρακρατικών ισλαμιστών και την προσπάθεια τους να ανατρέψουν την δημοκρατική κυβέρνηση που εκτόπισε τους τυράννους. Τώρα με τα 8 δις, δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να εξηγηθεί η συμπεριφορά της. Διαβάστε τι είχε αποκαλύψει το Ολυμπία: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΤΙ “ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ” ΕΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΡΣΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου