Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ομολόγησε το διπλό έγκλημα στο Αλιβέρι ο Πακιστανός



Εξιχνιάστηκε  πριν από λίγο το φρικτό  διπλό έγκλημα με θύματα τον  56χρονο γυναικολόγο και την  54χρονη σύζυγό του στο Αλιβέρι  Ευβοίας. Ο 23χρονος Πακιστανός κηπουρός που είχε προσαχθεί ως ύποπτος το πρωί της Κυριακής, ομολόγησε ότι σκότωσε το ζευγάρι για να αρπάξει μερικά ευρώ και τις πιστωτικές κάρτες του γιατρού!

 Οι κάρτες βρέθηκαν στην κατοχή του δολοφόνου μαζί με 120 ευρώ και κάρτες ανάληψης μετρητών που είχε αρπάξει από τη βίλα των θυμάτων. Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει τη δολοφονία που συγκλόνισε την περιοχή. Ο 23χρονος αλλοδαπός είχε άδεια παραμονής η οποία έληγε σε λίγες ημέρες και είχε σκοπό να καταθέσει αίτηση για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το  μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφτηκε το ζευγάρι στην υπηρεσία του οποίου εργαζόταν περιστασιακά φροντίζοντας τον κήπο και ζήτησε να πάρει τα πράγματά του. Όταν η 54χρονη συνταξιούχος τραπεζικός του άνοιξε, της επιτέθηκε στον κήπο δίπλα στην πισίνα, χτυπώντας την αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι με έναν τσιμεντόλιθο!

 Μόλις βεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρή, μπήκε στο σπίτι και βρήκε τον 56χρονο γυναικολόγο ξαπλωμένο. Αρχικά προσπάθησε να τον στραγγαλίσει, αλλά στη συνέχει τον χτύπησε στο κεφάλι και, όταν τον εξουδετέρωσε, του τρύπησε πέρα για πέρα το λαιμό με ένα σκουπόξυλο που είχε σπάσει ώστε η άκρη του να είναι αιχμηρή! Στη συνέχεια έψαξε εκεί που το ζευγάρι άφηνε λίγα χρήματα και βρήκε τα 120 ευρώ, πήρε και τις κάρτες του γιατρού και έφυγε κλειδώνοντας την πόρτα και παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά.

Οι  αστυνομικοί αναζήτησαν ως ύποπτο από την πρώτη στιγμή τον Πακιστανό και τον προσήγαν μαζί με αρκετούς ομοεθνείς  του που εργάζονται περιστασιακά  στην περιοχή. Έξι από αυτούς  συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία επειδή τον έκρυψαν στο σπίτι τους και θα οδηγηθούν μαζί με το δολοφόνο στον εισαγγελέα.

 Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η κόρη των θυμάτων ανησύχησε επειδή δεν απαντούσαν στα  τηλεφωνήματά της και ζήτησε  από τους άνδρες του τμήματος  Αλιβερίου να ελέγξουν αν οι γονείς της είναι καλά. Το ζευγάρι είχε και ένα γιο ο οποίος ειδοποιήθηκε για το τραγικό τέλος των γονιών του και έρχεται στην Ελλάδα από την Αγγλία όπου σπουδάζει.

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=283168

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου