Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΟ – ΒΟΜΒΑ από τις Λιβυκές μυστικές υπηρεσίες αποκαλύπτει εμπλοκή της μουσουλμανικής αδελφότητας στην δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη στην Βεγγάζη!

photo1

Την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ στηρίζουν τον Μόρσι ακόμα και με την παροχή πεζοναυτών για να αντιμετωπιστούν οι αυριανές διαδηλώσεις, η διαρροή εγγράφου βάζει φωτιά στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το έγγραφο (φωτο) που διέρρευσε σε αραβικές εφημερίδες, στην επίθεση της πρεσβείας στην Βεγγάζη συμμετείχαν Αιγύπτιοι, μέλη οργάνωσης που σχετίζεται με την μουσουλμανική αδελφότητα!

Η στήριξη του Μόρσι ήταν επιλογή της Κλίντον, η οποία τους τελευταίους μήνες ανακρίνεται για τις ευθύνες της στην εν λόγω επίθεση. Αυτό το έγγραφο δικαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι η Κλίντον γνώριζε την επικείμενη επίθεση και άφησε για άγνωστους λόγους τον πρέσβη να γίνει θύμα των ισλαμιστών.

Καταλαβαίνετε ότι εάν η μουσουλμανική αδελφότητα σφάζει τους ευεργέτες της, τι θα κάνει στους “εχθρούς”. Δημοκράτες Αιγύπτιοι, Χριστιανοί Κόπτες αλλά και Σιΐτες έχουν νιώσει στο πετσί τους την θηριωδία.

http://olympia.gr/2013/06/29/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου