Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

ΙΣΡΑΗΛ: Πατέρας στέλνει αναίσθητο από το ξύλο Αφρικάνο λαθρομετανάστη που επιχειρούσε να βιάσει το 8χρονο κορίτσι του και είχε μαχαιρώσει την γυναίκα του


Ανάστατες οι γειτονιές του νότιου Τελ Αβίβ από την εγκληματικότητα των Αφρικάνων παράνομων μεταναστών που έχουν κατακλύσει την περιοχή


Περίπου στις πέντε το πρωί, της Τετάρτης, ένα 20χρονος αλλοδαπός από την Αφρική μπήκε σε ένα διαμέρισμα στη γειτονιά Yad Eliahu στο νότιο Τελ Αβίβ και άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά ένα 8χρονο κορίτσι που κοιμόταν στο δωμάτιό της, ανέφερε το κανάλι Channel 2 News του Ισραήλ.

Από την επίθεση, το κορίτσι άρχισε να κλαίει και η μητέρα της, η οποία κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, ξύπνησε. Όταν μπήκε στο δωμάτιο της κόρης της, είδε τον Αφρικανό να έχει αρχίσει να βιάζει το μικρό κορίτσι και έτρεξε πάνω του να προσπαθώντας να τον σταματήσει. Στο μάχη που ακολούθησε, ο Αφρικανός μαχαίρωσε τη μητέρα, η οποία υπέστη, ευτυχώς, ελαφρούς τραυματισμούς.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο πατέρας του κοριτσιού ξύπνησε, συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και έσπευσε να επιτεθεί στον εισβολέα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας, ο οποίος γνώριζε πολεμικές τέχνες, άρχισε να χτυπάει τον Αφρικανό, τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Wolfson στη Holon, με τραύματα από το μαχαίρι στο πάνω μέρος του σώματος της. Το κορίτσι πήγε επίσης στο Wolfson, για εξέταση.

Ο εισβολέας ο οποίος είχε συλληφθεί και είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πατέρα ώστε είχε χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ιατρικό κέντρο Ichilov στο Τελ Αβίβ, και συνδέθηκε με αναπνευστήρα. Υπέστη τραυματισμό στοκεφάλι.

Στην φωτογραφία : Ο 24χρονος Σουδανός πρόσφυγας Mohammed Fadoul, ένας από τους τέσσερις υπόπτους που συνελήφθησαν για τονβιασμό μιας νεαρής κοπέλας σε σχολικό χορό, οδηγείται υπό αστυνομική συνοδεία στο Δικαστήριο, στις 10 Μαΐου 2012.

 Οι γειτονιές του νότιου Τελ Αβίβ έχουν κατακλυσθεί από παράνομους μετανάστες από την Ανατολική Αφρική, που διέσχισαν στο Ισραήλ σε αναζήτηση εργασίας. Κατά την τελευταία δεκαετία, οι λαθρομετανάστες έχουν γίνει μια επικίνδυνη επιβάρυνση στον ήδη φτωχό και υποεξυπηρετούμενο τοπικό πληθυσμό. Τα αιτήματα των κατοίκων του νότιου Τελ Αβίβ για απομάκρυνση από την περιοχή των Αφρικανοί αντιμετωπίστηκαν με ελιτίστικα ειρωνικά σχόλια από τον ισραηλινό Τύπο.


Οι προσπάθειες από την πλευρά ισραηλινών βουλευτών και του Υπουργείου Εσωτερικών να διαχειριστεί το πρόβλημα με τη συστηματική επιστροφή των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, βαπτίστηκαν «ρατσιστικές κινήσεις».

Διαμαρτυρία κατά των λαθρομεταναστών το 2012
Διάβασε:
 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου