Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Οι μουλάδες της “νέας αριστεράς” τα έβαλαν τώρα με τον Τατσόπουλο…


Με ένα ρεσιτάλ φαρισαϊσμού, όμοιο με αυτόν στην περίπτωση της Παπαχρήστου, οι αυτόκλητοι μουλάδες της “ιδεολογικής καθαρότητας” τρώνε τα λυσσακά τους μετά την παραδοχή του Τατσόπουλου ότι …είναι στρέιτ!
Τι “ομοφοβικό” τον ανεβάζουν, τι “αντιδραστικό” τον κατεβάζουν… μιλάμε για λαϊκά δικαστήρια που θα ζήλευαν και οι Ταλιμπάν σε δίκη δεκάχρονου κοριτσιού που συνελήφθη με… αναγνωστικό!
Εδώ μιλάμε για μία φασιστική υποκρισία άνευ προηγουμένου. Οι φαρισαίοι που ρήμαζαν τον λαό αλλά πετροβολούσαν όποιον έπιανε το όνομα του Θεού στο στόμα του, ωχριούν
μπροστά τους. Όπως άλλωστε ξεσπάθωσαν για το RT της Παπαχρήστου, συντασσόμενοι με τον κύριο Κούβελο του εκατομμυρίου και τον κύριο Καπράλο με την υπόθεση λαθρεμπορίας εισιτηρίων που αποκάλυψαν τα βρετανικά μέσα.
Αλλά βλέπετε, το πρόβλημα της χώρας σύμφωνα με τους μουλάδες, είναι το πουλί του Τατσόπουλου και οι κρυάδες της Παπαχρήστου. Αλλαλάζοντες πετούν πέτρες ενώ πίσω φτερουγίζουν τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού σε βαλίτσες προς τους δανειστές.
Αλήθεια, αυτοί οι μουλάδες δεν άκουσαν τίποτα για την καταγγελία Μαγκούφη και τα 65 δις που φυγαδεύτηκαν από την συμμορία του Σημίτη στο εξωτερικό; Αλλά ξέχασα… Ο Σημίτης είναι ο πατερούλης της “νέας αριστεράς”. Ο μέγας χορηγός τους. Που να βγάλουν άχνα.
Και τι να πεις σε αυτές τις κωμικές φιγούρες που παραπέμπουν σε κομπάρσους των Μόντυ Πάιθονς… Να τους πεις τι έλεγε ο Μαρξ και ο Ένγκελς για τους ομοφυλόφιλους; Να τους πεις για τα στρατόπεδα εργασίας ομοφυλοφίλων που έφτιαχναν ο Φιντέλ και ο Τσε στην Κούβα με συνθήματα “Η δουλειά θα σας κάνει άντρες”; Για να μην πούμε για τη νομοθεσία της ΕΣΣΔ και την ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας με πολυετή κάθειρξη στα κάτεργα.
Ή να τους πεις το απλούστατο; Ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο φασιστικό από το να κατατάσσεις ανθρώπους σε “κοινότητες” λόγω μίας πρόσκαιρης σεξουαλικής τους επιλογής.
Εκτός εάν σκοπός της “κοινότητας” είναι να πετροβολήσει κάποιο “μέλος” της που θα κάνει το “λάθος” να ερωτευθεί ένα άτομο του αντίθετου φύλου και να ανάγει την καρδιά του πάνω από τα γεννητικά του όργανα.
Τουλάχιστον ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το ποιόν των μέχρι πρότινος αυτόκλητων υπερασπιστών του, μέχρι που έκανε το “λάθος” να πει “Jehova”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου