Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ινδία: Σκότωσε έφηβη επειδή ούρησε στην αυλή του!




Μεγάλη προσβολή θεώρησε ένας Ινδός την πράξη της 17χρονης γειτόνισσας του, που χρησιμοποίησε την αυλή του ως τουαλέτα, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και να σκοτώσει την έφηβη και να τραυματίσει την 40χρονη μητέρα της.

Μετά το περιστατικό, που έγινε σε συγκρότημα κατοικιών στο Νέο Δελχί, ο δράστης εξαφανίστηκε. Η οικογένειά του επικαλέστηκε προσβολή της τιμής του.

Η αστυνομία άρχισε τη διενέργεια έρευνας μετά τη μήνυση που κατατέθηκε την Πέμπτη και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα συλλάβει τον κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν πρώην ένοικος διαμερίσματος στην πολυκατοικία όπου διέμενε η 17χρονη Ινδή και η μητέρα της.

«Ο άνδρας που κατοικούσε στην ίδια πολυκατοικία, ουρούσε σε κοινόχρηστο χώρο, κοντά στη σκάλα που οδηγούσε στη είσοδο του σπιτιού της 17χρονης, όταν η έφηβη και η μητέρα της τον επέπληξαν και του φώναξαν να φύγει από κει» ανέφερε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

«Ακολούθησε άγριος καβγάς, μετά τον οποίο ο άνδρας έφυγε. Επέστρεψε αργότερα στο διαμέρισμα του κοριτσιού κρατώντας πιστόλι και πυροβόλησε τις δύο γυναίκες, τραυματίζοντας θανάσιμα την 17χρονη».

Ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας είπε ότι η προσβολή των γυναικών ήταν μεγάλη για τον δράστη και αυτό ίσως οδήγησε στο φόνο, καθώς η αστυνομία δεν έχει βρει μέχρι στιγμής άλλα αίτια διένεξης μεταξύ του άνδρα και της οικογένειας του κοριτσιού

Σχεδόν το ήμισυ του 1,2 δισ. κατοίκων στην Ινδία δεν έχει τουαλέτες στο σπίτι του, με αποτέλεσμα πολλοί να καταφεύγουν σε ακάλυπτο χώρο για την ανάγκη τους.

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=238630

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου