Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Η Τουρκία καταδικάζει το Ισραήλ για την επίθεση στην Γάζα που ελέγχει η Χαμάς. Πως γίνεται τώρα να σφάζουν όλοι μαζί παρέα στην Συρία…




Αυτό θα πει “διεθνής πολιτική”. Η Τουρκία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση του Ισραήλ στην Γάζα και ζητά την παρέμβαση των Ηνωμένων Εθνών για να σταματήσει άμεσα η θηριωδία.

Η Τουρκία όμως γράφει στα π@π@ρια της τις παρεμβάσεις των Ηνωμένων Εθνών που την καλούν να αποσύρει άμεσα τα στρατεύματα από την Κύπρο και να σταματήσει την κατοχή.

Από την άλλη, το Ισραήλ βομβαρδίζει αμάχους με πρόσχημα την τρομοκρατική Χαμάς, με την οποία όμως κατέσφαξαν αρμονικά τους πατριώτες της PLO. Η Χαμάς δεν “φύτρωσε” στην Γάζα, επεβλήθει πάνω στα πτώματα των Παλαιστινίων πατριωτών, τα περισσότερα από Ισραηλινές σφαίρες και δηλητήρια.

Αλλά αυτό δεν εμποδίζει όλους τους προαναφερομένους να σφάζουν παρεΐτσα τον ηρωϊκά αντιστεκόμενο Συριακό λαό. Τον Συριακό λαό που έχει σταθεί όσο κανείς άλλος αλληλέγγυος στον αγώνα των Παλαιστινίων.

Εάν φαίνεται δύσκολο να βγάλουμε άκρη, όλα εξηγούνται από τον παράγοντα “φράγκα”.

Δηλαδή: Οι μουλάδες της Σαουδικής Αραβίας κάθε μέρα προσεύχονται να εξαφανίσει ο Αλλάχ τους Εβραίους από τον πλανήτη. Αυτό δεν τους εμπόδισε να δώσουν το ελεύθερο στα Ισραηλινά αεροπλανα για να περάσουν από τον εναέριο τους χώρο ώστε να βομβαρδίσουν το …Ιράν! Κανονικά θα έπρεπε να πίνουν νερό στο όνομα του Αχμαντινετζάν.

Και να ήταν μόνο αυτό… Έρχεται ο γνωστός δημοσιογράφος, απόφοιτος του Harvard, Barry Lando για να αποκαλύψει ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως η Σαουδική Αραβία έδωσε ιλιγγιώδη ποσά στην Μοσάντ προκειμένου να δολοφονήσει τους πυρηνικούς επιστήμονες του Ιράν! Το Ιράν που και αυτό υποτίθεται θέλει να εξαφανίσει τους Εβραίους! Κάνει μάλιστα λόγω για 1 δις πετροδολάρια…

Εάν θέλετε να δώσετε τις απαντήσεις σε περίπλοκους γρίφους, να ακολουθείτε πάντα το χρήμα.

Και το κερασάκι;

Σε ποιά χώρα έχει έδρα τόσο ο ηγέτης της Χαμάς, αλλά και αντιπροσωπεία των …Ταλιμπάν; Μα φυσικά στο Κατάρ! Που θεωρείται “δυτικόστροφο”, επενδυτής που τον κυνηγάμε και εμείς στο Ελλάντα, χρηματοδοτεί όμως και κάθε γιγαντιαίο τζαμί στην Ευρώπη. Πρόσφατα χρηματοδότησε και μεγάλη εκδοτική επιχείρηση μέσω εξαγοράς – μαμούθ μετοχών που κατείχε σε “άλλη επιχείρηση”, με την συμφωνία να κλείνεται στο μέγαρο Μαξίμου παρουσία του τρισμέγιστου τ. πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

http://olympia.gr/2012/11/16/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου