Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”. Οι τραμπούκοι πλύθηκαν και έβαλαν κοστούμια για να ρημάξουν την χώρα με “σοβαρότητα”. Δείτε και φρίξτε το έγγραφο που απαγόρευσαν στον Νικολόπουλο να δείξει:
Αυτό είναι το έγγραφο που δεν άφηνε η κ Στάη να δείξει ο Νίκος Νικολόπουλος. Ένα χαρτί με το οποίο την ανάγκασε να δείξει το κομματικό της πρόσωπο και να εκνευρίσει τον κ. Πρωτόππαπα.Ένα έγγραφο που κάνει τις κρεμάλες των αγανακτισμένων να μοιάζουν με γλυφιντζούρια…
Η κ. Στάη προσέβαλε τον βουλευτη επειδή τις διέλυσε το “σοβαρό προσωπείο” που προσπαθεί να φορέσει στην κυβέρνηση των τραμπούκων… Ο κ.Νικολόπουλος της θύμισε την περίπτωση της Μελίνα Μερκούρη και έκανε την εύλογη ερώτηση : “Σε έναν ασθενη που παίρνει οξυγόνο θα του κόψουν το ρεύμα αν δεν πληρώσει το χαράτσι;”
Δείτε το έγγραφο – ντοκουμέντο του πολιτικού τραμπουκισμού. Όσοι διώκονται για τις αφισσοκολήσεις “Wanted”, ας το τυπώσουν για να το προσκομίσουν στο δικαστήριο.
otoe 02
otoe 01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου