Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!»


Μια χαοτική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν ένας ταραξίας άρχισε να φωνάζει κατά τη διάρκεια ενός εράνου στο Λος Άντζελες για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο House of Blues το βράδυ της Δευτέρας.
Ο άνθρωπος πίσω από την λεκτική επίθεση βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να φωνάζει την ώρα που μιλούσε ο Ομπάμα. Σε απάντηση, ο πρόεδρος σταμάτησε να μιλάει, κάνοντας έτσι τις παρατηρήσεις του ανθρώπου να ακούγονται καλύτερα. Ο ταραξίας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, είπε:
«Ο χριστιανικός Θεός είναι ο μόνος και ο μόνος αληθινός ζωντανός Θεός. Ο Δημιουργός του ουρανού και του σύμπαντος».
«Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Γιος του Θεού!»
«Είσαι ο Αντίχριστος!» (“You’re the antichrist!”)
Η απάντηση του πλήθους; Το γνωστό σλόγκαν: “four moreyears” ("άλλα τέσσερα χρόνια") ακούστηκε δυνατά για να μην ακούγονται οι θρησκευτικές κραυγές του ανθρώπου. Η ασφάλεια γρήγορα απάντησε με το να απομακρύνει τον άνθρωπο έξω από την εκδήλωση.
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Ομπάμα δήλωσε τα εξής, αμέσως μετά το περιστατικό: «Πρώτα απ’ όλα, συμφωνώ ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος. Πιστεύω σε αυτό». Αυτό ήταν μία ακόμη προσπάθεια του Ομπάμα να δηλώσει την χριστιανική του πίστη στο κοινό.
Δείτε το βίντεο:
Είναι ενδιαφέρον, ότι ο αντίχριστος έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Τη Δευτέρα, ο Matthew Avery Sutton έγραψε τα εξής σε ένα νέο άρθρο της New York Times με τον τίτλο: «Γιατί ο Αντίχριστος ενδιαφέρει την πολιτική» (“Why theAntichrist Matters in Politics”):
Σύνδεσμος
Για κάποιους ευαγγελικούς, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι "προβληματικός". Οι προσχηματικές θεωρίες σχετικά με τον τόπο γέννησης, τις διεθνιστικές του τάσεις, την μετρημένη υποστήριξή του προς το Ισραήλ και το Νόμπελ της Ειρήνης ταιριάζει στις μακροχρόνιες προσδοκίες τους σχετικά με τον Αντίχριστο.
Το 2008, η εκστρατεία του γερουσιαστή John McCain, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, προνοητικά αξιοποίησε τους αποκαλυπτικούς φόβους των ευαγγελικών», προωθώντας μία διαφήμιση που έλεγε "The One", («Ο Ένας») που σαρκαστικά προανήγγειλε τον Ομπάμα ως Μεσσία.
Tο βίντεο είναι αυτό:


Παρακάτω, ένα βίντεο του MSNBC σχετικά με αυτό το θέμα:
Visit msnbc.com for breaking newsworld news, and news about the economy
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου