Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Δηλαδή αυτοί που ψήφισαν “Ναι” στο ΔΝΤ πέφτουν από τα σύννεφα με τον Μαντέλη;

Θέλετε να μας πείσετε δηλαδή ότι πήρατε αυτή την απόφαση άνευ χορηγών; “Για την Πατρίδα”;

Μα ο μακαρίτης Νίκος Κακαουνάκης είχε αποκαλύψει κάτι, το οποίο ΟΥΔΕΙΣ το διέψευσε σύντροφοι, ΟΥΔΕΙΣ. Ότι …

ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΔΑΝΕΙΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΙΖΑ.

Τουτ’ έστιν, όποιος υπουργός συμφωνεί υπογράφει και υλοποιεί μία συμφωνία δανεισμού, παίρνει μίζα. Το καταλάβατε;

ΟΥΔΕΙΣ βγήκε να τον διαψεύσει. ΟΥΔΕΙΣ.

Δηλαδή κύριοι, τώρα που έχουμε τη μεγαλύτερη συμφωνία δανεισμού στη νεώτερη ιστορία με όρους επαχθέστατους, θέλετε να μας πείτε ότι σας σοκάρει ο Μαντέλης;

Ας διαψεύδατε λοιπόν τον Κακαουνάκη κύριοι για να μην πούμε σήμερα ότι “όσοι ψήφισαν ΝΑΙ ήταν είτε συνένοχοι είτε ηλίθιοι”. Σε κάθε περίπτωση, δεν κάνουν για να κυβερνούν.

Γράφαμε λοιπόν στις 26/1/2009: Ολική αποδόμηση των δημοσίων επενδύσεων. Έρμαιο δανεισμού η Ελληνική οικονομία.

Υπουργοί μεσίτες: Έχουν περάσει 48 ώρες από την αποκάλυψη του Νίκου Κακαουνάκη ότι οι υπουργοί παίρνουν μίζες από τη σύναψη δανείων μεσω χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού. Η δήλωση έγινε “φωτογραφίζοντας” τον κύριο Χατζηγάκη και την δήλωση του ότι τα αιτήματα των αγροτών θα ικανοποιηθούν μέσω δανεισμού. Ακόμα δεν έχει επέμβει ούτε εισαγγελέας και το χειρότερο, ο άμεσα θιγόμενος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια ή προσφυγή εναντίον του δημοσιογράφου.

Έτσι και εμείς δια της λογικής, συμπεραίνουμε ότι υπάρχει μια διακομματική της μίζας, η οποία κάνει ότι μπορεί για να διασπαθίζει τον δημόσιο πλούτο αναγκάζοντας τους Έλληνες πολίτες να διάγουν βίο υποθηκευμένο. Όπως άλλωστε και το νεοελληνικό κρατίδιο από τη δημιουργία του. Ας θυμηθούμε τον διαχρονικό οίστρο των πολιτικών ανδρών τα τελευταία 200 χρόνια, να εισάγουν λίρες (με τρύπιο κουβά), εξάγοντας λαϊκή υποταγή. Αρχή δανεισμού, αρχή δουλείας. Έπεται και ο αγωγός.

http://olympia.gr/2010/05/28/δηλαδή-αυτοί-που-ψήφισαν-ναι-στο-δντ-π/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου