Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Θερμά επεισόδια και θερμές αντιδράσεις

Η οπισθοχώρηση δεν είναι λύση

Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν τα όρια τους και οι έννοιες που συνοδεύουν κάποιες πράξεις έχουν την διακριτή σημασία τους. Στην πολιτική τα όρια που σηματοδοτούν την αλλαγή συμπεριφοράς είναι αυστηρά πεπερασμένα και η εννοιολογική σημασία των πολιτικών πράξεων όταν σχετίζεται με τα εθνικά μας ζητήματα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα των προθέσεων.
Πρέπει να παύσει να συγχέεται η υπεύθυνη πολιτική με τον ενδοτισμό και η ψυχραιμία με την μειοδοσία. Να καταλάβουμε ότι οι μισές αλήθειες των ενδοτικών και η απραξία των μειοδοτών είναι ο πρόλογος στο βιβλίο της εθνικής προδοσίας.
Η κρίση στα εθνικά μας θέματα απέχει ελάχιστα από την απώλεια εδαφών και ανθρωπίνων ψυχών που δεν αντικαθίστανται. Και φυσικά η αναζήτηση της πρόνοιας του κινδύνου και της λήψεως των επιβεβλημένων αποφάσεων δεν μπορούν να προέλθουν από υποταγμένα πολιτικά πρόσωπα που αδιαφορούν για την ασφάλεια και την ταυτότητα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά από Εθνικιστές και Πατριώτες που αδιαφορούν για τους συστημικούς χαρακτηρισμούς και προτάσσουν το Έθνος και το Λαό πάνω από θεσούλες και ευδαιμονισμούς.
Την στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να κοιμίσουν συνειδήσεις και να τρομοκρατήσουν κόσμο με τα οικονομικίστικα κολπάκια και τους εργαστηριακούς ιούς για την ενίσχυση των χρηματοπιστωτικών και φαρμακευτικών συμμοριών του νεοταξικού κεφαλαίου, η Πατρίδα μας δέχεται διαδοχικές απειλές και χτυπήματα σε βάρος της εθνικής μας ακεραιότητας και ανεξαρτησίας. Παράλληλα με την καθημερινή πάλη που δίνεται σε κάθε γωνιά και πλατεία προκειμένου να επανακαταληφθεί η ελληνική γειτονιά από τους καταληψίες λαθρομετανάστες, δίνεται ένας ακόμη αγώνας εντός και εκτός των παραδεχτών συνόρων ενάντια στην τουρκική επιθετικότητα που μοιάζει να στηρίζεται σε ισχυρές πλάτες.
Οι διαδοχικές υπερπτήσεις που διενεργούνται από την Τουρκία με αυξημένη συχνότητα σε συγκεκριμένο τμήμα του Αιγαίου Μας με την χρήση πλήρως εξοπλισμένων μαχητικών αεροσκαφών και την σύμπραξη ακόμα και ειδικών αεροσκαφών για την λήψη φωτογραφιών, τράβηξαν την προσοχή ακόμη και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της ηλεκτρονικής του εφημερίδας zougla.gr. Η επιμονή των Τούρκων για την παραβίαση του ελληνικού εναέριου χώρου επάνω από το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και τους Φούρνους μαζί με μια διαρκώς κλιμακούμενη επιθετικότητα, φέρνει μνήμες και δημιουργεί προϋποθέσεις για το στήσιμο νέων Ιμίων και την περαιτέρω γκριζοποίηση του Ελληνικού Αρχιπελάγους. Με την ντόπια Καθεστηκυία Τάξη να στηρίζεται στην νεοταξικά υποταγμένη Ευρωπαϊκή Ένωση. Πραγματικότητες που πρώτη επισήμανε η εφημερίδα Στόχος που τώρα επαληθεύεται με τους έμπρακτους ανθελληνικούς σχεδιασμούς.
Στόχος των Τούρκων φαίνεται να έχει τεθεί το Φαρμακονήσι, ενώ τίθεται εν ισχύ και ο εκφοβισμός σε βάρος κατοικημένων περιοχών. Λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα είχαμε την παρενόχληση από τουρκικά αεροσκάφη ελικοπτέρου του Στρατού που μετέβαινε στο Φαρμακονήσι για την μεταφορά τροφίμων στους στρατιώτες του φυλακίου. Αποτέλεσμα ήταν να θορυβηθεί το Πεντάγωνο και να ακολουθήσουν παραμονή των Χριστουγέννων οι επισκέψεις των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ. Οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και μετά την επίσκεψη του Προέδρου Παπούλια και οι αποβιβάσεις λαθρομεταναστών λάβανε διαστάσεις κύματος εισβολέων. Η αποθέωση της γύμνιας της τακτικής εκ μέρους της πολιτικής μας τάξης ήρθε όταν οι Τούρκοι αγνόησαν τόσο την Ευρωπαϊκή Δύναμη για τον έλεγχο των μεταναστών όσο και τον αρμόδιο Επίτροπο Μπαρό, την μεν πρώτη με την αποτροπή χρήσης των πτητικών της μέσων ως δήθεν παράβαση κανονισμών, τον δε δεύτερο με τις μαζικές παραβιάσεις τουρκικών αεροσκαφών στην εδώ επίσκεψή του.
Όταν οι νεοκοτζαμπάσηδες των Αθηνών έχουν επιτρέψει στην Άγκυρα και το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής να προβαίνουν στην απόπειρα τουρκοποίησης συνειδήσεων με περιοδείες και χρηματοδοτήσεις από μισελληνικά φίδια, με πολιτική ή θρησκευτική περιβολή, τότε η διασπορά πορτρέτων του αρχισφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ σε καταστήματα της Ξάνθης καταδεικνύει την παραχώρηση των πολιτικών και κοινωνικών ηνίων στους αμφισβητίες της συνθήκης της Λοζάνης και διεκδικητές ελληνικής γης Τούρκους. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Θράκη», πέρασε στα ψιλά η κίνηση των γνωστών κύκλων να δωρίσουν σε καταστηματάρχες το πορτρέτο του Κεμάλ για να το αναρτήσουν σε περίοπτη θέση. Και πρόκειται ασφαλώς για φτύσιμο στα μούτρα, αφού εντάσσεται σε μια σειρά κινήσεων προκειμένου να προκληθούν προβοκάτσιες και δυσάρεστα τετελεσμένα.
Καμία πρόκληση δεν πρέπει να γίνει ανεκτή. Ιδιαίτερα μέσα σ’ ένα έκρυθμο πολιτικό περιβάλλον που αναπτύσσεται στην γειτονιά μας και περιλαμβάνει την εμπλοκή του αλβανικού παράγοντα στην ονομασία και την διοίκηση των Σκοπίων και τις αναμφισβήτητες και στοιχειοθετημένες αποκαλύψεις για την πλήρη γνώση, τον σχεδιασμό και την ηθική συμμετοχή του αμερικανικού παράγοντα στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Τώρα που χάρτες και έγγραφα «μιλάνε» για τα παλιά εγκλήματα και οι πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ της ποικιλόχρωμης ηγεσίας μας και των διεθνών οργανισμών και διαμεσολαβητών του Διεθνιστικού Νεοταξισμού προδίδουν οπισθοχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι η έσχατη ώρα αφύπνισης των πατριωτικών λαϊκών μαζών. Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για την καθημερινότητα των Ελλήνων αν δεν νοιάζεται να διατηρήσει την Πατρίδα αμόλυντη. Χρειάζεται η προάσπιση του Ελληνικού Έθνους από τις υγιείς δυνάμεις της Κοινωνίας μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου