Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ποιοί πολεμούν την Ελλάδα; Ξένοι πράκτορες, ανθέλληνες, ΜΚΟ,...,αιρέσεις χτυπούν την πατρίδα μας εκ των έσω...!

Το ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αποτελεί πολεμική επιχείρηση και μάλιστα μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο ανταρτοπολέμου, είναι σε όλους αντιληπτό. Καίγοντας δάση, καλλιέργειες, χωριά, αντάρτικο πόλεων και τρομοκρατικές επιθέσεις, καταστρέφεις την οικονομία μίας χώρας και καταδικάζεις το μέλλον της. Το δε μείζον ερώτημα ΠΟΙΟΣ είναι ο επιτιθέμενος, δεν θέλει και πολύ οξυδέρκεια.
Εδώ λοιπόν, δεν είναι το θέμα απλά ότι πρόκειται για πολεμική επίθεση, αλλά το θέμα είναι ότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών! Η ΕΥΠ και η αντιτρομοκρατική γνωρίζει αλλά δεν μιλά.
Ο επιτιθέμενος λοιπόν είναι αυτός ο γνωστός που χρόνια τώρα πασχίζει να καταστρέψει την Ελλάδα και να υποτάξει και να ελέγξει κάθε έθνος.

Είναι αυτός που ταυτόχρονα επιτίθεται για να πλήξει τις πολιτιστικές της αξίες, την θρησκεία της… αυτός που επιτίθεται για να πλήξει την ιστορία της και να εξαφανίσει την μνήμη και τις παραδόσεις της.

Είναι ο ίδιος που θέλει να επιβάλλει τα δικά του βιβλία ιστορίας.

Είναι αυτός που θέλει να κομματιάσει τα εδάφη της.

Είναι αυτός που θέλει να εξαφανίσει την φυλετική της υπόσταση οργανώνοντας την μαζική ξένη πληθυσμιακή εισβολή.

Είναι ο ίδιος τώρα που καταστρέφει το οικοσύστημά της, κραυγάζοντας λυσσαλέα στην ουσία ότι αν δεν υποταχθείτε θα σας συντρίψουμε. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι ασύνδετο από τα υπόλοιπα.

Είναι όλα κομμάτια γενικότερου σχεδίου. Και αυτό σήμερα είναι μία πράξη ακήρυχτου πολέμου, που χρονικά κορυφώθηκε μετά την υλοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου με την Ρωσία και πριν την προώθηση λύσης σε σημαντικά εθνικά θέματα, όπως του σχεδίου Ανάν στην Κύπρο και του Μακεδονικού.
Πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ότι σήμερα οι πόλεμοι δεν διεξάγονται με τον τρόπο που διεξάγονταν παλιά. Όταν δεν είναι ανάγκη να γίνει βομβαρδισμός, η επέμβαση γίνεται με άλλα μέσα πολύ πιο αποτελεσματικά και καταφέρνοντας να ελέγχεις καλύτερα τα αντανακλαστικά του πληθυσμού. Και από την γενική θεωρία στην πραγματικότητα μίας χώρας μπορούμε να δούμε μαζική εισβολή ξένων στη χώρα, οργανωμένες πυρκαγιές, οργανωμένη ιδεολογική επίθεση με χρηματοδότηση ανθελληνικών ιδρυμάτων και κινημάτων, αντάρτικα πόλεων και τρομοκρατία, big brother και κοινωνικό έλεγχο, καταστροφικούς τεχνητούς σεισμούς, οικονομική υποδούλωση, οργάνωση δημοσιογραφικού
ελέγχου της κοινής γνώμης και πολλά πολλά άλλα.
Σήμερα στην Ελλάδα δουλεύει καλά οργανωμένο ένα δίκτυο πολιτικών, δημοσιογράφων, ξένων πρακτόρων, μη κυβερνητικών οργανώσεων, οργανώσεων φανερά ανθελληνικών μέχρι και των χρηματοδοτούμενων και καλά οργανωμένων αναρχικών. Αυτός είναι ο εχθρός. Δεν οργανώθηκαν ξαφνικά οι οικοπεδοφάγοι να κάψουν όλη την Ελλάδα, όπως προσπαθούν κάποιοι ακόμα και τώρα να μας πείσουν.
Υπάρχει πέμπτη φάλαγγα που εργάζεται μαζί με τις ξένες υπηρεσίες! Είναι πάρα πολύ γνωστό ότι οι αναρχικοί που διεξάγουν εκτεταμένο ανταρτοπόλεμο, χρηματοδοτούνται από Αμερικανούς Σιωνιστές και οργανώνονται από πράκτορες ξένων υπηρεσιών. Εκτός από τους Αναρχικούς και οι Τούρκοι πράκτορες, είναι και αυτοί πράκτορες των Αμερικανών. Το ίδιο και ένας τεράστιος αριθμός συγκεκριμένα Πακιστανών, που βρίσκονται ως μετανάστες. Τη σκυτάλη των πράξεών τους παίρνουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι και το πλέγμα διαμόρφωσης της πολιτικής και χειραγώγησης της συνείδησης.
Ο Μπίστης φαγώθηκε να επιμένει ότι “να μην αρχίσουμε τώρα να μιλάμε για εξωτερικούς εχθρούς” και ότι είναι γελοίο να μιλάμε για εξωτερικούς εχθρούς και για αναρχικούς. Ποιος είναι ο ρόλος του Μπίστη
; Τον ξέρουμε όλοι. Ο Μπίστης (που φαίνεται και από τη φάτσα του τι είναι) επέμενε να μιλά για “οξυγονοκολλητές και μια γιαγιά”, ότι αυτοί φταίνε και όχι άλλοι!!! Άκουσον άκουσον!!! Ο Παπαδημούλης του Συνασπισμού και αυτός επιδόθηκε μανιωδώς σε προσπάθεια να πείσει το κοινό ότι δεν πρόκειται για γενικευμένη επίθεση εναντίον της Ελλάδας. Η στάση κάλυψης του σεναρίου γενικευμένης επίθεσης από τα κόμματα της σιωνιστικής αριστεράς και των νεοταξικών αριστερών του Πασόκ, τους κάνει πάρα πολύ ύποπτους και αυτή τους η ΕΝΤΟΝΗ προσπάθεια κάλυψης, εκθέτει ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει.
Ο Χατζηνικολάου φαγώθηκε να επιμένει ότι “δεν μπορούμε τώρα να λέμε ότι πρόκειται για επίθεση εναντίον της Ελλάδος”!!! Και γιατί πρόκειται δηλαδή κ. Χατζηνικολάου; Γιατί επιμένει να λέει ότι όλα τα σενάρια περί επίθεσης κατά λέξη “είναι στη σφαίρα της φαντασίας”; Γιατί ο Χατζηνικολάου προσπαθεί να διαστρεβλώσει αυτό που όλοι βλέπουν; Γιατί θέλει να μας κάνει το άσπρο μαύρο; Είδαμε και άλλα δημοσιογραφικά φυντάνια, νεοσσούς που όμως έχουν παράξενα ανέλθει ιδιαιτέρως ψηλά, να κάνουν προσπάθεια εντονότατη και μάλιστα με επίμονη επιχειρηματολογία και χωρίς να υπάρχει αφορμή συγκεκριμένη, να περάσει η πίστη ότι το σενάριο επίθεσης καταρρέει.Επίσης και ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης εκτίθεται και αυτός. Αυτό το γνωστό υποκείμενο ταράχτηκε με την πρώτη υπόνοια ότι τις φωτιές βάζουν αναρχικοί και ξεχνώντας εντελώς το ρεπορτάζ του, άρχισε να υπερασπίζεται με αξιοσημείωτη επιμονή την αθωότητά τους. Ναι λοιπόν κ. Θεοδωράκη, και τα Εξάρχεια παράτησαν οι αναρχικοί για να επιδράμουν σε όλη την Ελλάδα και όλα όσα προσπαθείς να ανάγεις στη σφαίρα του “ευφάνταστου και γραφικού” έχουν ακριβώς έτσι. Αυτοί που καίνε την σημαία μας, θέλουν ολοκληρωτικά την Ελλάδα καμμένη και αφανισμένη.
Οι αναρχικοί και την πείρα αντάρτικου έχουν και την οργάνωση και την θέληση να καταστρέψουν την Ελλάδα. Και “αναρχικοί” φυσικά δεν σημαίνει μόνο Εξάρχεια. Ας αφήσει τους παραπλανητικούς λαϊκισμούς. Όπως γνωρίζουν όλοι καλά, αυτό το σκουλήκι ο Θεοδωράκης προέρχεται από τον αναρχικό χώρο και προωθήθηκε στις υψηλές θέσεις της δημοσιογραφίας από το Πασόκ και είναι πιστό σκυλάκι του συστήματος.Ο εχθρός σήμερα για να επιτεθεί οργανώνει εσωτερικό μέτωπο (όπως και στην περίπτωση πορτοκαλί επαναστάσεων) και δεν χρειάζεται να εισβάλει παντού με στρατό. Και αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι μόνο η αρχή. Αυτή τη φορά θέλανε νεκρούς. Πρόκειται για κανονικό βομβαρδισμό με ναπάλμ. Θέλανε νεκρούς και να κάψουν χωριά. Το επιβεβαίωσαν άπαντες όσοι είχαν αντίληψη του πλάνου δράσης. Τεράστια καταστροφή με τεράστιες οικονομικές συνέπειες για την Ελλάδα. Κατέστρεψαν πραγματικά την Ελλάδα χθες και σήμερα. Η επίθεση αυτή έγινε για να κλιμακωθεί. Έγινε για να θέσει τις βάσεις για μετέπειτα πιο οδυνηρή συνέχεια.
Είναι αυτοί που συνολικά ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας και για το έσχατο αυτό σημείο διάλυσης. Και φυσικά είναι ακόμη πιο αναίσχυντο να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ την Νέα Δημοκρατία για τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και για την κομματικοποίησή του. Η φαυλότητα δεν έχει κανένα όριο σε αυτό το στρατόπεδο; Και μιλάμε για στρατόπεδο του ιδίου συστήματος, διότι άπαντες του κοινοβουλευτικού τόξου, είναι αυτοί που οργανωμένα και με σχέδιο γονάτισαν την πατρίδα μας. Δεν πρόκειται μόνο για τον κρατικό μηχανισμό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είναι αδύνατον για οποιαδήποτε πυροσβεστική υπηρεσία, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή να μπορέσει να τα βγάλει πέρα με ΄τέτοια κατάσταση. Αυτό που η πατρίδα μας έχει άμεσα ανάγκη εδώ και τώρα πλέον είναι ένα εθνικό καθεστώς που θα αναλάβει τις ευθύνες του για την σωτηρία της πατρίδας, που δεν θα υπολογίσει κανένα πολιτικό κόστος και δεν θα κάτσει να μπει σε διάλογο με κανέναν πολιτικάντη και κανέναν υποψήφιο βουλευτάκο και που θα δημιουργήσει και ίσως και θα επιβάλει εθνική ενότητα και συστράτευση για άμυνα και ανοικοδόμηση. Μία χώρα ισχυρή, περήφανη και θωρακισμένη πολιτικά, οικονομικά και αμυντικά δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοια εθνική τραγωδία.

GreekNation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου