Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Καλά που υπάρχουν οι Σκοπιανοί και γελάμε!

macedonia anonymous Καλά που υπάρχουν οι Σκοπιανοί και γελάμε!

Foto – BalkanTravellers.com

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σήμερα στα Σκόπια. Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως επιτέλους βρέθηκε κάποιος απο το εξωτερικό να τους συνδέσει με τον Μακεδονικό Πολιτισμό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Εντελώς τυχαία σήμερα το Μουσείο στα Σκόπια έδωσε στην δημοσιότητα μια ιστορία που πραγματικά προκαλεί πολύ γέλιο. Στο Μουσείο, υποτίθεται, κατέφθασε ένα ανώνυμο γράμμα, σταλμένο απο την πόλη Plzeν, στην Τσεχία. Μέσα σε αυτό βρισκόταν ένα μπρούτζινο δαχτυλίδι του 12ου αιώνα και μια επιστολή στα Αγγλικά. Σύμφωνα με την Vesti, ο “ανώνυμος” αποστολέας έγραφε πως το δαχτυλίδι είχε περιέλθει στην κατοχή του ως.. δώρο απο κάπου αλλά η γενναία αυτή ψυχή έκρινε πως άνηκε στην “¨Μακεδονία” και την… Πολιτιστική της Κληρονομιά!!! Αφού δεν ξεχάστηκε να την γράψει και στα “Makedonski” πάλι καλά!!!

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!!! Τι άλλο θα ακούσουμε απο αυτούς τους ανθρώπους!

ΥΓ1. Τις θερμές μας ευχαριστίες στον φίλο απο τα Σκόπια που μας έστειλε την είδηση και μας έκανε να γελάσουμε πάλι. Τώρα πως αυτό αποδεικνύει πως είστε “πραγματικοί απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου” όπως αναφέρεις, μόνο εσείς το καταλαβαίνετε!!

ΥΓ2. Απο πότε οι “Τσέχοι” έμαθαν να μιλάνε την.. διάλεκτο των Σκοπίων; Να θεωρήσουμε το “Musej na Makedonia” του… ξέφυγε;;; :)


http://history-of-macedonia.com/wordpress/2009/07/30/kala-pou-uparxoun-oi-skopianoi-kai-gelame/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου