Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο άνδρας που βασάνισε και σκότωσε την οικογένεια των Ελλήνων ομογενών

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο άνδρας που βασάνισε και σκότωσε την οικογένεια των Ελλήνων ομογενών

Η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη του από το DNA που ανίχνευσε σε... πίτσα 

Τον 34χρονο Αφροαμερικανό Νταρόν Ντίλον Γουίντ αναζητά η αστυνομία για την άγρια δολοφονία του ομογενή Σάββα Σαββόπουλου, της γυναίκας, του μικρού τους γιου και της οικονόμου τους στην Ουάσινγκτον.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του 34χρονου αφού κατάφερε να ταυτοποιήσει το DNA που βρέθηκε στην κόρα μιας πίτσας που είχε παραγγελθεί το βράδυ της 13ης Μαΐου, όταν δηλαδή τα τέσσερα θύματα, ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη γυναίκ του Έιμι, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και η 57χρονη οικονόμος τους Βεραλίτσι Φιγκερόα, βρίσκονταν στα χέρια του φονιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί αποκάλυψαν την Τετάρτη ότι η οικογένεια παρέμεινε στα χέρια του ανθρώπου που τους σκότωσε για σχεδόν 24 ώρες και πιθανότατα βασανίστηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σαββόπουλος η σύζυγός τους και η οικιακή βοηθός τους βρέθηκαν νεκροί σε καρέκλες λουσμένοι με βενζίνη ενώ ο 10χρονος Φίλιπ βρέθηκε στο κρεβάτι του καμμένος με τραύματα στο κορμί του.

http://www.protothema.gr/world/article/477774/ipa-autos-einai-o-andras-pou-vasanise-kai-skotose-tin-oikogeneia-ton-ellinon-omogenon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου