Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Σοκ στο Βόλο: «Παραγγελιά» από ανήλικο Τσιγγάνο η δολοφονία πατέρα τριών παιδιών!

Σοκ στο Βόλο: «Παραγγελιά» από ανήλικο η δολοφονία πατέρα τριών παιδιών!

Δεκαεπτάχρονος τσιγγάνος ζήτησε από 30χρονο Αλβανό να τον βοηθήσει να λύσει τη διαφωνία με έναν 29χρονο Έλληνα - Το θύμα είχε ζητήσει από τον 17χρονο να σταματήσει να παρενοχλεί την αδελφή του

Ακόμη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την πρωτοφανή δολοφονία ενός 29χρονου πατέρα τριών παιδιών μετά από διαπληκτισμό σε μπαρ στην συνοικία των Παλαιών του Βόλου, «πάγωσαν» όταν εξακρίβωσαν ότι είχε γίνει κατά παραγγελία με εντολέα ένα ανήλικο παιδί!

Όλα ξεκίνησαν όταν το 29χρονο θύμα διαπίστωσε ότι ένας 17χρονος τσιγγάνος παρενοχλούσε την αδελφή του και του ζήτησε να σταματήσει. Ο ανήλικος «νταής» επέμεινε και οι δυο τους λογομάχησαν, όμως ο νεαρός βγήκε από το μπαρ και κάλεσε ενισχύσεις με αποτέλεσμα να φτάσουν άλλοι δύο τσιγγάνοι μαζί με έναν 30χρονο Αλβανό. Για λίγο, ο καυγάς με τον 29χρονο Έλληνα συνεχίστηκε, αλλά τελικά η παρέα των τεσσάρων αποχώρησε από το μπαρ.

Δεν απομακρύνθηκε, όμως, αλλά καραδοκούσαν μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Όταν ο 29χρονος βγήκε μαζί με την αδελφή του, ο 30χρονος Αλβανός οδηγός πάτησε ξαφνικά γκάζι και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον ανήλικο με την παρότρυνση του οποίου προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου πατέρα και τους άλλους δυο τσιγγάνους! Όλη τη νύχτα βρισκόταν σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, το οποίο δεν καρποφόρησε και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.

http://www.protothema.gr/greece/article/472539/sok-sto-volo-paraggelia-apo-aniliko-i-dolofonia-patera-trion-paidion-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου